Drop ind til online studievejledning

Nyt tiltag: Frem til 29. juni kan studerende på Nat og Tech få online drop-in studievejledning. Det sker mandag og torsdag kl. 11-13 i Zoom.

27.05.2020 | Christian Haaber Rasch

Frem til 29. juni kan studerende på Nat og Tech få online drop-in studievejledning. Grafik: Nat-Tech KOM

Fra 25. maj og frem til 29. juni er det muligt at få vejledning online i Zoom af Nat-Tech's studenterstudievejledere.

”Det er vores erfaring er, at Coronakrisen har forstærket de spørgsmål og udfordringer, der er en del af studielivet”, siger studie- og trivselsvejleder Marianne Maj Rasmussen. Hun fortsætter: ”Når du ikke lige er på campus og hurtigt kan få svar og vejledning, kan det være en lang proces fx at skrive en mail. For at imødekomme den udfordring, har vi besluttet at lave online drop-in studievejledning. Vi håber, at mange vil bruge tilbuddet”.

Først bliver man ledt ind i et Zoom-venteværelse, hvorfra man hentes ind i selve vejledningsrummet af studenterstudievejlederen. Vejledningen er helt anonym.

Du finder linket til drop-in studievejledningen under 'Studievejledning' i menuen - eller direkte her.

Bioinformatic, Biologi, Biomedicin, Biomedicinsk teknik, Agrobiologi, Bio- og kemiteknologi, Byggeri, Computer- og elektroteknologi, Datalogi, Fysik