tor 23 apr
07:45-17:30 | Different locations - see website
MatchPoints Seminar 2020: Denmark and Germany in Europe
As a student, you can participate in the 2-day seminar for DKK 150. The conference will focus on the Danish-German relationship – historically, culturally, economically and politically. MatchPoints will be organised with a mixture of keynotes speeches, panels and sessions.

Karrierearrangementer

tir 31 mar
15:00-16:00 | Online webinar
Webinar med Djøf: Få mere ud af din LinkedIn-profil
LinkedIn er værktøjet, du bør mestre, når du er på udkig efter et job, eller når du vil styrke din karriere. Kom med til webinar, hvor chefkonsulent Steen Vive fra Djøf giver dig alle de gode LinkedIn-tips den 31. marts. Arrangementet afholdes på dansk.
tir 14 apr
11:00-14:30 | Bartholins Allé, Aarhus BSS kantinen
Mød CA a-kasse, og hør om medlemsfordelene (Bartholins Allé) - ARRANGEMENTET ER AFLYST
Hvis du ikke er sikret et job, når studiet er færdigt, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse. Det giver dig dagpenge som ledig, og du får hjælp til at finde et job. Kom forbi Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfaglig kantine) på Bartholins Allé, og hør om CA a-kasses medlemsfordele.
ons 15 apr
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Nedre multisal
A Day With Business Horsens - ARRANGEMENTET ER AFLYST
Brug 5 minutter til A Day With, når Business Horsens besøger Aarhus BSS.
tor 16 apr
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse (Fuglesangs Allé) - ARRANGEMENTET ER AFLYST
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi S-bygningen, og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
ons 22 apr
11:30-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal
A Day With Junior Consult (Fuglesangs Allé) - ARRANGEMENTET ER AFLYST
Brug 5 minutter til A Day With, når Junior Consult besøger Aarhus BSS. Her kan du møde nuværende konsulenter, der står klar til at gøre dig klogere på, hvorfor et job hos Junior Consult kan være et godt supplement til studierne. Du kan også høre mere om deres aktuelle stillinger.

Viser resultater 1 til 5 ud af 10

1 2 Næste