man 02 dec
14:45-17:00 | Lecture theatre 1343-275 (Store Juridisk), Aarhus University
Lead The Future
Join us at Aarhus University, where 4 talented female leaders will tell their personal stories about being a woman in a leadership position. The role models will talk about their choice of education, their career path, the choice to become a leader and what their dreams and ambitions are for the future. The women can give you inspiration for where your future can lead to and maybe you can help change the statistics and become a leader!

Karrierearrangementer

tir 12 nov
11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen, Øvre multisal
A Day With Junior Consult
Brug 5 minutter til A Day With, når Junior Consult besøger Aarhus BSS. Her kan du møde nuværende konsulenter, der står klar til at gøre dig klogere på, hvorfor et job hos Junior Consult kan være et godt supplement til studierne. Du kan også høre mere om deres aktuelle stillinger.
ons 13 nov
11:00-14:30 | Bartholins Allé, Samfundsfaglig kantine
Pitstop med Djøf - kom og hør om dine fordele som medlem (Bartholins Allé)
Ved du, hvad det indebærer at være medlem af Djøfs fagforening? Kom forbi samfundsfaglig kantine, og hør om deres forskellige tilbud og services. Du kan også blive klogere på, hvordan du bliver djøfer.
tor 14 nov
16:00-20:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, Bygning 2610 (S), Øvre og Nedre Multisal
Graduate Programme Night
Har du styr på, hvad et graduate programme er? Eller har du overvejet at søge ét? Deltag i vores arrangement, bliv klogere på dine muligheder, og få overblik over en række af vores partnervirksomheders graduate programmer.
ons 20 nov
13:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4 - lokale opdateres.
Assessment Center-workshop - Styrk dine muligheder for at få en graduate stilling
Har du ambitioner om at starte din karriere med et graduate programme? Det stiller store krav til både dine faglige og personlige kompetencer, og rekrutterings-processen kræver typisk, at du gennemfører flere forskellige tests. Den 20. november inviterer CA A-kasse til Assessment Center-workshop – her får du mulighed for at prøve kræfter med nogle af de tests og opgaver, du vil møde. Tag med og styrk dine muligheder for at få en graduate stilling.
tor 21 nov
13:00-15:00 | The City Hall (Rådhushallen) in Aarhus C
International Company Day
Companies are ready to get impressed by your professional skills and personality. Participate in International Company Day and explore a unique opportunity to connect with companies and discover a range of job openings and internships.

Viser resultater 1 til 5 ud af 10

1 2 Næste