Årets Studerende 2008

04.11.2008 | nifa

For første gang har Handelshøjskolen uddelt sin nystiftede pris Årets Studerende. Prisen går til en studerende, der gennem et ekstraordinært stykke arbejde, både fagligt og socialt, har skilt sig ud fra mængden. Dette års vinder af den attraktive pris er HA-studerende Helle Schmidt Jensen.

I forbindelse med Handelshøjskolens store årsfest den 31. oktober uddelte skolen for første gang den attraktive pris Årets Studerende 2008. Valget faldt i år på 21-årige Helle Schmidt Jensen, der studerer HA almen på 5. semester. Sammen med prisen modtager hun en check på 15.000 kr.

- Prisen er et dejligt skulderklap og en stor anerkendelse af mit daglige arbejde. Det giver helt klart en ekstra motivation, når der på denne måde bliver lagt mærke til den indsats, jeg har gjort. Jeg er utrolig stolt af prisen, og den giver mig også en vis motivation til at leve op til titlen fremover, lyder det fra Helle Schmidt Jensen, der også forventer at læse sin kandidat på Handelshøjskolen.

Stort fagligt og socialt engagement
Helle Schmidt Jensen har skilt sig ud fra mængden af nominerede kandidater ved, trods sin relativt korte tid på skolen, at udvise et særligt stort engagement og ansvarsbevidsthed i forhold til studiet, studiemiljøet og sine medstuderende.

- Helle er et pragteksemplar på en god studerende. Hun har opnået særdeles flotte akademiske resultater, og samtidigt prioriterer hun det sociale aspekt højt gennem samarbejde med medstuderende, i Klubben, og hun har samtidig tid til andre aktiviteter uden for Handelshøjskolen, fortæller studieleder Erik Kloppenborg Madsen, der indgår i bedømmelsesudvalget.

Ved siden af studierne har Helle som øvelseslærer i erhvervsøkonomi for tre HA-hold kastet sig ud i formidling, hvor hun har fået rigtig god respons fra de medstuderende. Hun arbejder desuden som studentermedhjælper i Informationen ved skolens indgang, hvor hun på en imødekommende og smilende facon skaber en positiv første kontakt til Handelshøjskolen.

Prisen Årets Studerende vil fremover blive uddelt én gang om året.

Fakta:
- Bedømmelsesudvalget bestod i år af studieleder Erik Kloppenborg Madsen og prodekan for uddannelse Peder Østergaard med fuldmægtig Mai Britt Feddersen som referent og sekretær.
- Helle Schmidt Jensen er udvalgt ud af en bruttoliste på i alt otte kandidater til prisen Årets studerende.
- Udover prisen Årets studerende blev priserne for Årets underviser, Årets medarbejder ligeledes uddelt under Handelshøjskolens årsfest.

Yderligere oplysninger:
Helle Schmidt Jensen