ASBs blog om bæredygtig vækst via innovation

03.12.2009 | mge

Første indlæg på bloggen er fra en studerende under titlen "Sustainability - an opportunity for business student and a better future"

De kommende tre år skal vi skabe vækst og udvikling inden for rammerne af bæredygtighed på flere forskellige planer. Vores nye fokus på bæredygtighed er så småt begyndt at vise sig i flere af vores aktiviteter – der er allerede udviklet nye uddannelser, flere forskere har taget det til sig og er begyndt at fokusere på problemstillinger inden for bæredygtighed, og snart vil vi se og høre om flere bæredygtige tiltag i ASB's drift.

Der er mange meninger om dette nye fokus og utallige idéer til, hvordan vi kan og bør gribe det an. Vi har derfor startet en blog op, hvor vi håber, at alle med noget på hjerte vil komme med deres bidrag – enten i form af indlæg eller ved at kommentere på indlæg. Bloggen henvender sig til både undervisere, studerende, alumner, venner og bekendte af ASB – ja, alle som kan bidrage med interessante input til vores tema "bæredygtig vækst via innovation".

Den første mand på bloggen er Esben Strandgaard Hansen, som læser cand.merc. i Innovation Management. Han deler sine tanker omkring, hvad det globale fokus på bæredygtighed rummer af muligheder for studerende:

>> Sustainability - an opportunity for business students and a better future

Hvis du ønsker at komme med et indlæg på bloggen skal du registrere dig. Skriv til sustainableinnovation@asb.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Studerende