Cfl essaykonkurrence

I forbindelse med CfLs Ledelsesfestival den 24.-26. september stiller vi Danmarks studerende spørgsmålet: Hvordan ser ledelse ud i fremtiden?

28.05.2013 | Charlotte Ebbesen

Hvad tænker vi egentlig om fremtidens ledelse – og hvordan skal den udøves? Hvad skal ledelsen kunne, og hvad skal den holde op med? For moderne ledelse anno 2013 – hvor moderne er den egentlig om 10 år? Denne essaykonkurrence giver dig mulighed for at lufte dit fremtidssyn på ledelse og vinde helt op til 10.000 kroner.

Temaet er ledelse i fremtiden
Fremtidens ledelse er temaet for essaykonkurrencen. Og CfL inviterer derfor studerende mellem 20 og 30 år til at give
deres version af ”Ledelse for Fremtiden”. Din studieretning er underordnet, men du skal have en klar og visionær holdning til emnet.

Præmier for de bedste essays

Førstepladsen:
10.000 kroner. Derudover offentliggøres dette essay i Berlingske Business samt på CfLs hjemmeside.
Andenpladsen:
5.000 kroner. Derudover offentliggøres dette essay på CfLs hjemmeside.
Tredjepladsen:
3.000 kroner. Derudover offentliggøres dette essay på CfLs hjemmeside

Dit bud vil blive vurderet af en jury. De tre vindere vil få besked den 13. september 2013.

Præmieoverrækkelsen sker hos CfL i København onsdag den 25. september i forbindelse med CfLs Topledermiddag, hvor de tre vindende forfattere inviteres til at deltage. Under overrækkelsen vil forfatteren som er vinder af førstepladsen blive bedt om at læse et uddrag fra sit essay højt.

Juryen består af:

• Linda Overgaard, erhvervsredaktør fra Berlingske Business
  • Wenche Strømsnes, CEO i CfL
  • Erik Bisgaard Madsen, Vice Dean, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Interesseret? Processen er som følger:

• Essayets størrelsesomfang: 7.000-8.000 anslag inkl. mellemrum.
  • Deadline: Den 14. august 2013 kl. 12.00
  • Indsendes til: Konkurrence@cfl.dk. I emnefeltet skal du skrive ”Essaykonkurrence”

Vi glæder os til at modtage dit syn på fremtidens ledelse.

Vil du vide mere om CfLs Ledelsesfestival?
cfl.dk/ledelsesfestival

Uddannelse, Studerende, Videnudveksling