Husk tilmelding til valgfag

Det er nu du skal tilmelde dig valgfag i efterårssemestret 2018. Du kan tilmelde dig fra 1.-5. maj 2018.

19.04.2018 | Louise Palmgreen

Kære studerende

Det er tid til at vælge valgfag til efterårssemestret 2018.

Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor nedenstående information inden du vælger fag på mit.au.dk (din selvbetjening).

  • Tilmeldingsperiode:  1.-5. maj 2018

Tilmelding til fag er bindende
Det betyder, at du ikke kan afmelde dig eller ændre i de fag, som du har tilmeldt dig efter tilmeldingsfristens udløb, med mindre du søger og får en dispensation fra studienævnet.

Hvis du vælger at tilmelde dig færre ECTS end fuldtidsbelastning (30 ECTS per semester) er det vigtigt, at du kender til reglerne omkring maksimal studietid og studieaktivitetskravet, da det er dit eget ansvar at overholde disse regler. 

Tjek din studiemail
Vi håndterer løbende tilmeldingerne til valgfagene. Det er derfor vigtigt, at du tjekker din AU-mail i og efter tilmeldingsperioden, da det er her vi kontakter dig omkring ændringer i dine tilmeldinger. Såfremt et fag bliver aflyst, vil vi også kontakte dig via din AU-mail.

Tilmeldning til valgfag - ITKO
For studerende på ITKO er tilmeldningsperioden for valgfag i efterårssemestret fra den 1. - 14. august 2018

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte:

  • Kandidatuddannelser: Marianne Pedersen:  mp@au.dk  
  • Bacheloruddannelser: Bjørg Brink Dalgaard: bd@au.dk

Hvis du har brug for vejledning om fagvalg og studieplanlægning er du velkommen til at kontakte studievejledningen for din uddannelse. Vi vil opfordre dig til at søge vejledning i god tid. Husk studievejledningen kan være lukket fredag 4. maj pga. kapsejladsen.

Med venlig hilsen

Aarhus BSS studieadministration

Studerende