Kandidatdimission med skønsang og børnelitteratur

22.10.2009 | kibl

Fredag den 9. oktober blev 120 nyslåede kandidater fejret ved dimission i Aulaen. Højtideligheden bød både på alvorlige og underholdende indslag. Se billederne fra eftermiddagen.

Programmet for den sidste af årets tre kandidatdimissioner så i korte træk således ud:

Børge Obel understregede bl.a. i sin tale, at ASB leverer gode uddannelser, som ruster kandidaterne til at møde karriereudfordringerne selv en krisetid.

Dimittendtaler Julie Goodall så med humor tilbage på årene som studerende på ASB.

Studieadjunkt Line Ramsings tale til dimittenderne var både underholdende og overraskende. Den bød på oplæsning fra børnebogen 'Oh the places you'll go' af Dr. Seuss og et musikalsk indslag, hvortil hun havde medbragt sin far på klaver.

Repræsentant for erhvervslivet Lars Vestergaard holdt en inspirerende tale, hvor han bl.a. advarede om de ændrede karrierevilkår, som finanskrisen har medført. Inden sin tale fik han overrakt prisen som Årets ASB Alumni 2009 af Børge Obel. Lars kunne ikke deltage i jubilæumsfesten i maj og blev i stedet hyldet til kandidatfesten.

Oversætterhuset A/S overrakte deres sprogpris, som i år gik til CLM-studerende Monika Clausen.

Receptionen foregik i Plug Inn med musikalsk underholdning af Gunhild Overegseth og Jeppe Seirup, som også stod for musikken under selve dimissionshøjtideligheden.Der blev taget billeder af festlighederne – bl.a. gruppebilleder af alle dimittender i "Andegården" med fotografen på taget. Billeder kan ses på ASB Alumni's nye community CONNECT – kræver logon (https://connect.asb.dk/).

Med denne kandidathøjtidelighed er rækken af ASB-dimissioner slut for i år. I 2009 har ASB modtaget mere end 1.800 gæster til i alt fire dimissioner.

Studerende