Kom til indvielse af nyt studieområde i U-fløjen

28.11.2008 | mortenv

På karrierecenterets glasfacade i forhallen figurerer logoer fra mere end 30 virksomheder, der har indgået forskellige partnerskabsaftaler med ASB. Men hvad går pengene fra disse partnerskaber egentlig til? Formålet med at have et karrierecenter på ASB er overordnet at styrke kontakten mellem studerende og erhvervslivet. Når virksomheder vælger at investere i et samarbejde med ASB, så er det med et ønske om at komme tættere på de studerende alias potentielle medarbejdere.

For ASB Karrierecenter handler samarbejdet med erhvervslivet om at skabe et studiemiljø, hvor de studerende, gennem tæt kontakt til en bred vifte af virksomheder fra erhvervslivet, rustes bedst muligt til den karriere, der venter dem efter studierne på ASB. Den økonomiske støtte fra erhvervslivet bliver derfor dels brugt til at finansiere de aktiviteter og services, karrierecenteret tilbyder de studerende; lige fra personlig rådgivning til karriererelevante arrangementer. Dels går pengene også til at forbedre de fysiske forhold på ASB, som for eksempel indkøb af nye computere og som nyeste tiltag et studieområde i U-fløjen. Studieområdet, der giver plads til ca. 30 nye pladser til gruppearbejde, er sponsoreret af karrierecenterets senest ankomne corporate partnere, DONG Energy.

Derudover vil Studenterlaugets café få et bedre serveringsområde i U-fløjen, og med den afslappende baggrundsmusik, der flyder ud af højtalerne, kan stedet også bruges som et frirum, hvor de studerende kan samle ny energi inden næste undervisningstime.

For at markere indvielsen af det nye område holder ASB Karrierecenter og DONG Energy en reception med gløgg og æbleskiver torsdag den 4. december kl.11.30. Alle ansatte og studerende på ASB er velkomne.