Mange internationale studerende til CompanyDATING

13.10.2008 | mortenv

Et rekordstort antal internationale studerende havde i år tilmeldt sig til CompanyDATING, der blev afholdt for tredje år i træk den 9. oktober 2008.

De internationale studerende har i stigende grad fået øjnene op for Karrierecenterets tilbud. Ud af 125 tilmeldte er 55 internationale studerende tilmeldt til årets CompanyDATING. Arrangementet er for de studerende, som ønsker praktikplads, studiejob eller et projektsamarbejde.

- Vi ved, at det er svært for de internationale studerende at finde specielt studiejobs og praktikpladser, når de kommer til Danmark, og derfor er interessen formentlig så stor, fortæller Thomas Hvergel Jensen, som er konsulent hos Karrierecenteret

Han fortæller, at man i år havde arbejdet målrettet på at skabe bedre jobmuligheder for de internationale studerende. Til årets CompanyDATING har man blandt andet kontaktet de virksomheder, som kunne tænkes at ville ansætte internationale studerende for at invitere dem til arrangementet. Derudover tilbød man de studerende at gennemlæse deres CV inden arrangementet for at give dem bedre kort på hånden.

- CompanyDATING er en oplagt mulighed for de internationale studerende for at møde virksomhederne og omvendt. Her kan de studerende få mulighed for at komme i dialog med virksomhederne, og fortælle dem hvad de kan bidrage med i virksomheden, og virksomhederne kan få et indblik i, hvordan det vil være at have en international studerende som medarbejder, slutter Thomas Hvergel Jensen.