Nyt internationalt summer university

08.03.2006

I sommeren 2006 tilbyder Handelshøjskolen i Århus for første gang et helt nyt internationalt summer university, hvor danske og udenlandske studerende på erhvervsøkonomiske kandidatuddannelser kan følge forskellige valgfag.

Summer university er et tilbud til studerende, der gerne vil have større indflydelse på deres eget uddannelsesforløb. Ved at tage et eller to valgfag i løbet af sommeren kan en studerende f.eks. inddrage et praktikophold i uddannelsen uden at forlænge studietiden, ligesom sommerstudierne gør det muligt at blive hurtigere færdig med uddannelsen. Desuden kan studerende bruge summer university til at tage valgfag, som ikke findes i Handelshøjskolens faste program.

- Nu har Handelshøjskolen et fleksibelt "3. semester", der giver de studerende de bedste muligheder for at designe deres eget CV ved hjælp af udveksling, praktikophold og ved at tage valgfag på vores summer university. Studerende nu om dage er meget fokuseret på at stå med det bedste CV, når de skal ud at søge job. Ganske mange virksomheder lægger nemlig vægt på, at de studerende har erfaringer ud over en høj teoretisk viden, siger lektor Frank Pedersen, der er studieleder på Erhvervsøkonomisk Institut.

Internationalt studiemiljø

Valgfag på summer university vil bestå af intensive tre ugers programmer, hvor de studerende må forvente en ugentlig studietid på 45-50 timer. Som sidegevinst til det faglige udbytte kan studerende se frem til at blive en del af et internationalt studiemiljø, hvor der vil blive rig mulighed for at knytte venskaber og skabe faglige netværk med studerende fra bl.a. Japan, Kina, USA og en række europæiske lande.

Deadline for ansøgning den 15.3. 2006

Summer university programmet for 2006 indeholder ni forskellige valgfag med en række internationale gæsteforelæsere som undervisere.

Læs mere om summer university på: www.asb.dk/programmes/summeruni