Positiv feedback på Brobygger-arrangement

09.11.2006

ASB's brobyggerarrangement for elever fra landets gymnasiale uddannelser fik positiv feedback fra deltagerne. Tre dage med både sociale og faglige aktiviteter gav  forsmag på livet på ASB. Deltagerne beskrev skolen som kompetent, spændende og social.

Vejledning til BrobyggerarrangementetArrangementet bød blandt andet på introduktion af uddannelser, forelæsninger, fællesspisning og underholdning med stand-up-komiker Jacob Tingleff. Tingleff var en åbenlys succes med en sal af brusende klapsalver. Men også undervisning i selvvalgte uddannelser gjorde indtryk på deltagerne.

Kasper Gross-Nielsen, Viby Amtsgymnasium- Jeg har ikke været sikker på, at ASB var noget for mig, så jeg ville gerne prøve det af. Det har været en god oplevelse, og fagligt er jeg blevet meget positivt overrasket. Underviserne havde tilpasset sig, så vi kunne følge med. Foredraget med en af de studerende var også godt. Hun fortalte os alt om læsegrupper, lektiemængder og de mere sociale aspekter – alt det vi ikke kan læse os til, sagde Kasper Gross-Nielsen fra Viby Amtsgymnasium.

Brobyggerarrangementets formål var at give deltagerne indblik i studielivet på ASB med alt, hvad det indebærer. Og det var især den gode kombination af det faglige og sociale, der gjorde indtryk på deltagerne.

Henriette Pedersen, Skjern Handelsskole- Det lyder til, at der veksles godt mellem det faglige og det sociale. Det er noget, der vægter højt hos mig, sagde Henriette Pedersen fra Skjern Handelsskole og fortsatte:

- Brobygning har også givet mig et godt indblik i uddannelsen.

De fleste deltagere kom fra handelsskoler eller handelsgymnasier, og der var størst interesse for de erhvervsøkonomiske uddannelser. 100 deltagere valgte at følge undervisningen på den almindelige HA-uddannelse eller BScB. 77 deltagere valgte Marketing og Management Communication. Engelsk og Kommunikation, HA int. og HA jur. indtog en tredjeplads med ca. 45 deltagere hver.

> Læs mere på www.asb.dk/brobygning