Rejselegat på 25.000 kr. til kulturprojekter på tværs af landegrænser

06.06.2006

Cand.ling.merc.-studerende får rejselegat på 25.000 kr. Pengene går til et praktikophold på Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles.

Inger Lolck MadsenInger Lolck Madsen, der læser cand.ling.merc. i engelsk og internationalt informationsarbejde, er blevet tildelt Forbundet Kommunikation og Sprogs studielegat 2006 på 25.000 kr.

- Inger Lolck Madsen får bl.a. legatet, fordi hun på en ny måde kombinerer projektledelse, kommunikation, multilaterale kulturprojekter og fagsprog – en kombination, der på bedste vis illustrerer, hvad kommunikations- og sproguddannelser kan bruges til i dag, fortæller konsulent i Forbundet Kommunikation og Sprog, Jørgen Christian Wind Nielsen.

Inger Lolck Madsen er i øjeblikket i praktik på Det Danske Kulturinstitut i Bruxelles, hvor hun bl.a. har været projektansvarlig for Forårsfestivalen, som blev afholdt på instituttet i slutningen af marts.

- Nogen bedre praktikplads kan jeg dårligt forestille mig, da den kombinerer to af mine helt store interesser: projektstyring og kommunikation. Min fremtidige karriere ligger helt klart i dette krydsfelt. Jeg ønsker at arbejde med kulturelle projekter, gerne på tværs af landegrænser, med et større formål, end blot det kommercielle, fortæller Inger Lolck Madsen, der tidligere har arbejdet med kulturelle projekter. Hun har bl.a. været med til at skabe paraden til Verdensbilleder i 2000 i Århus og har været projektdeltager på 'Et Århus i Kærlighed' i sommeren 2004. Inger har desuden deltaget i et større multilateralt kulturprojekt 'Fairy Tales before Take-off', der handler om sprogindlæring via eventyr, og som foregår i syv forskellige europæiske lufthavne med Københavns lufthavn som slutdestination.

Inger Lolck Madsens samarbejde med Det Danske Kulturinstitut fortsætter til efteråret, hvor hun vil være tilknyttet instituttet i forbindelse med sin specialeskrivning.

Inger Lolck Madsen
Tlf.: +32 49 65 39 101 / +45 26 70 77 75