Skal du tilmeldes valgfag det kommende semester?

Det er blevet tid til at tjekke dine fagtilmeldinger for efteråret 2019. Hvis du skal på 5. semester og følger dit normerede studieforløb, skal du vælge valgfag. Læs mere herom nedenfor.

29.04.2019 | Julie Drejer Kornum

Kære studerende,

Det er tid til at vælge valgfag til efterårssemestret 2019. Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor grundigt nedenstående information inden du vælger fag.

Tjek af fagtilmeldinger for efteråret 2019:
Du skal tjekke dine fagtilmeldinger for efterårssemestret i perioden 1.-5. maj 2019 på STADS selvbetjening. Hvis du ikke er tilmeldt, eller hvis du ikke er tilmeldt korrekt, skal du kontakte din studieadministrator fra din studiemail den 1.-5. maj. Du skal være ekstra opmærksom, hvis du har et særligt tilrettelagt studieprogram, har fået merit eller er blevet overflyttet fra et andet studie.

Hvis du ikke tjekker dine fagtilmeldinger i perioden 1.-5. maj og kontakter os omkring eventuelle fejl, kan vi ikke garantere, at du kan få en plads på undervisningen, eller at du kommer på det samme hold, som du har fulgt hidtil. 

Tilmelding til valgfag i efteråret 2019:
Du skal være opmærksom på flere ting. Læs derfor nedenstående information inden du vælger fag på din STADS selvbetjening.

Tilmeldingsperioden for tilmelding til valgfag i efteråret 2019 er 1.-5. maj.

 

De fag, der fremgår af din tilmeldingsblanket i STADS, er de fag, der er godkendt til din uddannelse. Du kan finde yderligere information om fagene i kursuskataloget. Ved at søge på din uddannelse samt semester og år, har du mulighed for at fokusere din søgning.

 

Tilmeldning til valgfag - ITKO
For studerende på ITKO er tilmeldningsperioden for valgfag i efterårssemestret fra den 1. - 14. august 2019.

Bindende tilmelding til fag
Bemærk at du binder dig til de fag, du tilmelder dig. Afmelding af fagene kan kun ske via selvbetjeningen i tilmeldingsperioden 1. – 5. maj 2019. Det betyder, at du ikke efterfølgende kan skifte valgfag uden godkendelse fra studienævnet.

Maksimal studietid og studieaktivitetskrav
Hvis du vælger at tilmelde dig færre ECTS end fuldtidsbelastning (30 ECTS per semester), er det vigtigt, at du kender til reglerne omkring maksimal studietid og studieaktivitetskravet, da det er dit eget ansvar at overholde disse regle
r.

Tjek din studiemail
Vi tjekker løbende tilmeldingerne til valgfagene. Det er derfor vigtigt, at du tjekker din studiemail i og efter tilmeldingsperioden, da det er den måde, hvorpå vi kontakter dig omkring ændringer i dine tilmeldinger. Såfremt et fag bliver aflyst, vil du også blive kontaktet via din studiemail.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til ovenstående så kontakt din studieadministrator, ved at sende en mail fra din studiemail med uddannelse samt studienummer til enten:

Bachelor: Bolette Bligaard, bobl@au.dk, eller Gitte Lilliendahl Nielsen, giln@au.dk
Kandidat: Tina Aronro, tina@au.dk 

Med Venlig Hilsen
Aarhus BSS Studier

Studerende