Studerende fra ASB vandt 2. præmie i Danske Bank-koncernens specialekonkurrence

08.11.2007

Trine Wibe Tougaard, der for nylig blev færdig som cand.ling.merc. i kommunikation fra ASB, har modtaget 2. præmien i Danske Bank-koncernens specialekonkurrence, Danske Speciale 2007. Hvert år inviterer Danske Bank-koncernen et større antal studerende til at skrive speciale i samarbejde med koncernen. Trine har vundet 2. præmien i konkurrence med 27 andre studerende fra ASB, Århus Universitet, CBS og Københavns Universitet. Med æren fulgte et rejsegavekort på 10.000 kroner.

Trine har skrevet speciale om teamarbejde blandt filialrådgivere. Danske Bank-koncernens ordførende direktør Peter Straarup har været formand for det dommerpanel, der har udvalgt de tre bedste specialer i forløbet. Vinderne blev kåret til et arrangement den 5. november, hvor Peter Straarup udtalte om Trines speciale: "Specialet rammer plet. At løsningerne vil være værdiskabende, er der ingen tvivl om. De er brugbare og operationelle, og analyserne bag er så gennemarbejdede, at en stor del af benarbejdet er gjort i forhold til at implementere hendes tanker".

Danske Bank-koncernen indleder inden længe et nyt specialeforløb. Det er fra uge 46 muligt at søge via www.danskebank.dk/danskespeciale. Ansøgningsfristen er den 14. december.

Kom til Informationsmøde om Danske Speciale 2008

Tid: den 22. november 2007 kl. 15 -17.30.
Sted: Danske Bank, Finanscenter Jylland Øst, Åboulevarden 69
Tilmelding på: www.danskebank.dk/danskespeciale