To hold ASB-studerende i international finale

12.02.2007

Sidst i februar deltager to hold studerende fra ASB i finalen i Darden European Case Competition i Virginia, USA. Her vil de studerende konkurrere i forhandling, og de vil få mulighed for at deltage i forelæsninger om corporate finance.

Når den anerkendte Darden Graduate School of Business den 21. til 24. februar afholder finale i universitetets årlige case competition, kommer to af de fire finalist-hold fra ASB. De studerende er gået videre til finalen ved at analysere to case-virksomheders muligheder for opkøb af en anden virksomhed.

I finalen skal holdene deltage i en forhandlingssituation, hvor de skal forhandle med studerende fra Darden Graduate School of Business om den bedst mulige pris for opkøbet.

- Et hold fra ASB vandt konkurrencen sidste år, og det har givet os blod på tanden. Alle i vores gruppe har interesse for værdisætning, og derfor har vi valgt at deltage i konkurrencen, selvom det var lige midt i eksamensperioden, siger Anne Evald, der er cand.merc.aud.-studerende. Hun deltager i konkurrencen sammen med Kristian Kragelund, Martin Connie og Henrik Bank Hansen, der alle læser cand.merc. i finansiering.

- Det at have deltaget i konkurrencen har givet os et dybere indblik i arbejdet med corporate finance end det, vi i forvejen har opnået på vores studie. Det er en stor mulighed for os at prøve at sidde i en forhandlingssituation og generelt få større indblik i den verden, der venter os efter studierne, fortæller Thomas Lybæk Høj Madsen, cand.merc.fib.-studerende, der deltager på det ene af de to ASB-hold sammen med Martin Klint Hansen, Morten Rønberg og Thomas Munk, der alle læser cand.merc.fin.

I løbet af dagene i USA får finaledeltagerne også mulighed for at deltage i relevante forelæsninger samt for at høre mere om mulighederne for at tage en MBA på Darden Graduate School of Business.