Studiestart - kandidat

Studiestart kandidat 2020

Velkommen til din nye uddannelse på
Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende.

For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, har vi her samlet en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting som f.eks. programmet for kandidatintroen.


Studiestart

Onsdag d. 26. august kl. 08.30-16.00. Er du international studerende, starter din kandidatintro denne dag, hvor der vil være fokus på livet som studerende i Danmark. Der vil være hjælp til det praktiske omkring anskaffelse af CPR-nr fra 13.30-16.00.

Onsdag d. 26. august fra 11.30-13.30. Er du dansk og ny studerende på Aarhus BSS kan du nøjes med at få en introduktion til BSS og vores it-systemer denne dag giver mulighed for at få svar på spørgsmål om livet som studerende på Aarhus Universitet, Aarhus BSS og i Aarhus.

Torsdag d. 27. august fra 08.30-23.00. Alle nye kandidatstuderende. Dagen vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer.

Fredag d. 28. august fra 9.30-02.00 Alle nye kandidatstuderende. Dagen vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Det er valgfrit om man vil deltage i aftenprogrammet fra kl. 16.00

Principper for studiestart


Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig onsdag d. 26. eller torsdag d. 27. august og fredag den 28. august, hvor alle aktiviteter vil finde sted på adresserne: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort på AU bygningskort.

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find.

Yderligere information kan findes her: studenterlauget.dk/intro-week/master-students/ 


Hold dig orienteret

Studieportalen her er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst én gang om ugen.

Kontakt