Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Studieportal - Arts

STUDERENDE.AU.DK/ARTS

STUDERENDE.AU.DK/ARTS

Studieportal for studerende på:
-Institut for Kommunikation og Kultur
-Institut for Kultur og Samfund
-DPU

Vigtig info

10.10.2017 | Uddannelse

Universitetsvalg – få indflydelse på dit studieliv

Den 13.-16. november 2017 skal studerende og videnskabelige medarbejdere på AU vælge repræsentanter til universitetets mange råd, nævn og udvalg. Hvis du har en studenterpolitiker i maven er det nu, du skal være klar – og ellers kan du få indflydelse ved at stemme på den kandidat, der bedst kan gøre en forskel på dit studie.

25.09.2017 | Uddannelse

Kandidatuddannelse sommer 2018

Hvis du skal søge optagelse til en kandidatuddannelse med start i september 2018, skal du være opmærksom på, at der er ansøgningsfrist 1. marts. (Med mindre du ikke er statsborger i et EU/EØS-land eller i Schweiz for så er det 15. januar).

18.09.2017 | Uddannelse

Ansøgning til kandidatuddannelser med vinterstart

Hvis du skal søge ind på en kandidatuddannelse, der optager studerende til vinterstart, skal du søge inden 15. oktober. (På Arts er det Arabisk, Religionsvidenskab og Østeuropastudier).

13.09.2017 | Uddannelse

Udlandsophold i tilvalgsåret?

Er du bachelorstuderende, og skal du på tilvalg i studieåret 18/19, så kan du til Studievejledningens infomøde høre mere om mulighederne for et udlandsophold som en del af tilvalget.

12.09.2017 | Uddannelse

Husk tilmelding til omprøve 15. - 28. september

Hvis du skal til omprøve i februar - fordi du har udsat dit 2. prøveforsøg eller vil bruge dit 3. forsøg - skal du tilmelde dig senest den 28. september.


Arrangementer

man 23 okt
14:15-16:15 | The AIAS Auditorium, Building 1632, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C
AIAS Fellows' Seminar: Jessica Wiskus, AIAS Fellow
'Rhythm and Recognition: Exploring Music, Time, and the Self', by Jessica Wiskus, AIAS Fellow
tir 24 okt
13:00-15:00 | Aarhus City Hall
International Company Day
As an international student, it can be more difficult to connect with the Danish job market. International Company Day is all about international students and graduates with over 40 companies attending who are interested in hiring international student workers, interns or full-time employees.
tir 24 okt
13:00-17:00 | Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 Kbh. NV
Læremidlernes danskfag
Undervisning og læremidler hænger uløseligt sammen, men i Danmark har der længe været yderst begrænset viden om lærernes brug af undervisningsmidler. Hvilke læremidler bruger lærerne, hvordan anvender de dem i undervisningen? Er der didaktiske udfordringer ved læremidlerne, og hvad fortæller de i øvrigt om skolens undervisning i et kernefag som dansk? De spørgsmål står i centrum, når DPU, Aarhus Universitet den 24. oktober inviterer til konference i anledning af udgivelsen af bogen ”Læremidlernes danskfag”.
tir 24 okt
16:30-18:30 | Campus Aarhus, Uniparken, Tvillingeauditorierne, bygn. 1324, lokale 025
Få tips og tricks af forfatterne bag "Den gode opgave"
De to forfattere bag bestselleren "den gode opgave" vil give dig konkrete redskaber til, hvordan du kan gribe opgaveskrivningen an og ruste dig til at skrive gode akademiske opgaver.
tir 24 okt
16:30-18:30 | Campus Aarhus, Uniparken, Tvillingeauditorierne, bygn. 1324, lokale 025
Få tips og tricks af forfatterne bag “Den gode opgave”
Som studiemedlem af Magistrene har du mulighed for at møde Lotte Rienecker og Peter Stray Jørgensen, der er forfatterne bag Danmarks bedst sælgende lærebog: ”Den gode opgave”. De vil på dagen give dig redskaber til, hvordan du skriver den gode opgave og prøver tidligere opgaver af i praksis, så du kan blive helt parat til at skrive alle de kommende akademiske opgaver! Deltagelse kræver tilmelding.

Nyheder

Vinderteamet. Fra venstre: Michael, Biljana, Malthe og Brenda. Christian er med på mobilen.
Malthe og Michael præsenterer vinderforslaget.
Vinderteamets prototype på en serveringsbakke.

12.10.2017 | Priser, Studerende

Madbod skal være samlingssted i Ry

I konkurrence med 35 andre teams blev vinderne af case competition’en ”Stay Relevant” fundet onsdag den 11. oktober. Vinderteamet havde udviklet et forslag til, hvordan en madbod kan blive et kulturelt omdrejningspunkt i Ry.

29.09.2017 | Kunst, kultur og medier , Studerende

En roman er løs på Aarhus Universitet

5. oktober udkommer Sissel-Jo Gazan med sin nye roman ”Blækhat”. Hovedpersonen Rosa er kunsthistoriker på Aarhus Universitet. Hør hvordan forfatteren har inddraget forskere og studerende fra fagmiljøet i sin research, og hvordan hun leger med fakta og fiktion.

12.09.2017 | Studerende

Lukkedage i efteråret og julen

Studiecenter Arts, AU's vejledningscenter, SU-kontoret og Specialpædagogisk Støtte (SPS) holder lukket i efterårsferien og mellem jul og nytår.

Find flere billeder fra studiestarten på #artsstudiestart

 

 

317742 / i40