Her på siden kan du finde informationer om, hvordan Aarhus Universitet arbejder for at fremme den bæredygtige udvikling, både gennem forskning, uddannelse og i driften.


Ny samkørselsklub på AU

I appen Ta’Med har AU oprettet en samkørselsklub, som gør det nemt for dig at arrangere samkørsel med andre til og fra AU.

Mere blus på vegetarretter til møder og konferencer

AU’s kantiner udvikler flere og flere vegetarretter, og den grønnere mad finder nu i stigende grad vej til tallerknerne til AU’s møder og konferencer. Vegetarisk forplejning er et af i alt 34 nye initiativer, som skal medvirke til at skabe et grønnere universitet. Læs mere om det nye initiativ.

AU Garden 

I krydset mellem Ndr. Ringgade og Trøjborgvej finder du AU's lille have - AU Garden. Her er både rum til køkkenhave, biodiversitet og socialt samvær. Bag projektet står en gruppe studerende og medarbejdere, der er vilde med planter og biodiversitet. Du kan også være med!

Energiforbrug: Fælles indsats giver store reduktioner

Ved fælles hjælp og bred opbakning fra medarbejderne er det lykkedes at reducere AU’s energiforbrug betydeligt gennem de seneste måneder.

Kommende bæredygtige løsninger i driften


Grønne nyheder i din mailboks?

Vil du modtage informationer om grønne arrangementer, nyheder og lignende i din mailboks, kan du sende en mail til greenteam@au.dk med emnet ”Ja, tak til mails”.

Har du spørgsmål? 

... så er du velkommen til at sende en mail til greenteam@au.dk eller kontakte AU's Grønne Team.

Netværk om bæredygtighed

#AUGreen er et netværk for studerende og medarbejdere, der ønsker at være med til at fremme AU's  grønne udvikling. Læs mere og tilmeld dig her.