LinkedIn & Netværk - kom godt i gang

Få inspiration og idéer til, hvordan du kan lave en stærk LinkedIn-profil og ikke mindst blive en aktiv og netværksskabende LinkedIn-bruger. LinkedIn er et vindue ud til verden, hvor du kan få øje på andres karriereveje, jobs, virksomheder og organisationer og arbejdsgivere. Det er desuden et vindue indtil dig – din profil, CV og interesseområder og hvor arbejdsgivere og headhuntere kan få øje på dig.

Info about event

Time

Wednesday 21 March 2018,  at 15:15 - 17:15

Location

Aarhus, Tåsingegade, byg. 1441, lok. 010

Organizer

Arts Karriere

Til dette arrangement kan du få indsigt i flere af LinkedIns smarte funktioner og blive inspireret til, hvordan du bruger LinkedIn i din studietid - fx i forhold til specialesamarbejde eller studiejob - samt når du er færdiguddannet og skal lande dit første job.

Arrangementet har fokus på:

  • Hvordan LinkedIn er et stærkt virtuelt CV, netværksværktøj, researchværktøj og vidensforum
  • Hvordan du kan se, hvad andre med din uddannelse laver efter endt uddannelse
  • Hvordan du er aktiv og opsøgende på LinkedIn
  • Tips til hvordan du bruger LinkedIn i din jobsøgning – både i forhold til studiejob og fuldtidsjob
  • Hvordan du kan tage hul på at være opsøgende og skabe faglige relationer - netværk

Vi kan anbefale dig at oprette en profil og kigge dig lidt omkring på LinkedIn inden arrangementet. Hvis du har brug for at samle mod til at springe ud på LinkedIn gennem vores arrangement, så er det også helt i orden.

Nanna Heinø Mortensen, karrierekonsulent hos Arts Karriere i Emdrup, står for arrangementet og står også til rådighed for faglig sparring i relation til arrangementet. Du behøver ikke at tage din egen computer med, da hele sessionen vil tage udgangspunkt i Nannas online LinkedIn-profil, og vi vil ikke gå i detaljer med LinkedIns tekniske sider.

Vi glæder os til at dig!

// ARRANGEMENTET ER FOR DIG, DER… //

Er nybegynder eller let øvet i brugen af LinkedIn. Har brug for inspiration til at netværke fagligt. Alle bachelor- og kandidatstuderende er velkomne.  

//EFTERARRANGEMENTET KAN DU… //

  • Bruge LinkedIn strategisk til netværk og research
  • Bruge LinkedIn i din jobsøgning
  • Vidensdele med andre fagfæller og sætte strategiske digitale spor

// TILMELD DIG HER //