AU søger nye studielivsambassadørerKunne du tænke dig at sætte DIT præg på, hvordan AU kommunikerer om studielivet på universitetets forskellige profiler? Så læs med her!

AU søger lige nu 20 studielivsambassadører, der har lyst til at lave indhold sammen med os. Vi skal bidrage til at udvikle studielivet på campus – og vise livet på universitet frem for potentielle studerende.

Du behøver ikke det sorte bælte i video eller at have et farvekoordineret Instagram-feed for at være med. Vi hjælper dig med kurser og workshops undervejs, der klæder dig på til at lave indhold til vores sociale medier. Og har du en god ide, der er svær at få lavet? Så hjælper vi også med det.

Konkret arbejder vi på Instagram, Facebook, YouTube og TikTok under overskriften #yourniversity, hvor vi deler indhold fra universitetets studieliv med hinanden og potentielle studerende. Og vi håber, at du har lyst til at være med!

Det er ulønnet at være studielivsambassadør, men til gengæld får du mulighed for at fortælle om dit studieliv og påvirke det fælles studieliv for AUs mange studerende.  Ligesom du kan hjælpe potentielle studerende til at træffe et kvalificeret studievalg ved at vise dit perspektiv som studerende.

Derudover får du et fællesskab med studielivsambassadører fra flere forskellige fakulteter og uddannelser. Vi arrangerer små events og instawalks over hele året, hvor du fx får adgang til AU’s nye campus eller kan jage billeder ukendte steder på AU.

Du får også en eksklusiv yourniversity-hoodie og andet gear, der kan sætte dig på landkortet som en af AUs studielivsambassadører sætte

Vi forventer, at du:

  • kan deltage på en opstartsworkshop d. 19 januar
  • har lyst til at lave indhold om studielivet på AU og dele det
  • vil hjælpe med at lave indhold på egne og AU’s kanaler 8-10 gange i løbet af 2023
  • tør fortælle ærligt og humoristisk om hverdagen som studerende

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning til jegvilmed.yourniversity@au.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilken uddannelse du studerer og linker til dine profiler på relevante medier. Vi vil gerne høre om din motivation for at være studielivsambassadør, men du vælger selv, om det skal foregå på skrift eller video!

Ansøgningsfrist: søndag den 12. januar 2023

 

Mange hilsner

Yourniversity-folkene på AU
Casper og Michael
Besøg os på Instagram!