AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020

Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på Instagram? Har du mod på at dele snapshots fra din dagligdag med potentielle og nuværende studerende? Så er det dig, vi søger! 

Du er studerende. Og du er en vigtig ambassadør for Aarhus Universitet!

Vi søger studielivsambassadører til 2020, som har lyst til at dele dagligdagen med kommende studerende, og som vil være med til at styrke de gode sider af studielivet for nuværende studerende.

Vores værktøjer er hashtagget #yourniversity og AU’s profiler på Instagram og Facebook. Helt konkret benytter du hashtagget #yourniversity på din egen profil, når du vil lægge billeder op i dette regi. Derudover bliver du gæsteredaktør på vores profiler, og vi bruger dine ideer til at fremme de gode sider af studielivet. Du kommer i dialog med kommende og nuværende studerende digitalt, og dine fotos bliver brugt i Aarhus Universitetets studenterrekruttering.

Hvad får du?

Vi tror på, at det er de personlige og autentiske historier, der gør en forskel, både når man vælger studium, og når man tilrettelægger sit eget studieliv. Derfor bærer Yourniversity præg af en entreprenør-ånd, hvor vi sammen sætter dagsordenen. Der er plads til dine forslag og dit Yourniversity-bidrag. Det er de gode idéer, der virker! Og som gør det sjovt at være med!

Vi kommer fra flere forskellige fakulteter og uddannelser, og du lærer nye studerende at kende fra alle ender af universitetet. Det er ulønnet at være studielivsambassadør. Til gengæld giver vi dig adgang til et fællesskab med små events og instawalks over hele året, hvor du kan jage billeder ukendte steder på AU, udveksle ideer med dine ambassadørkolleger, eller f.eks. sende Facebook Live til Kapsejladsen og uddele varm karma og sort kaffe. Du får også en eksklusiv yourniversity-ambassadør-hoodie og andet grej, der kan hjælpe med at sætte Yourniversity på verdenskortet –om ikke andet så på AU-kortet.

Hvad skal du kunne?

Vi har brug for studielivsambassadører, der har lyst til at arbejde med sociale medier. Det betyder ikke noget, om du allerede er SoMe wizzkid eller er lidt ”grøn” på Instagram. Det vigtigste er, at du brænder for at fortælle om studielivet og har mod på at blive bedre til at lave indhold på Instagram. 

Vi forventer, at du:

  • Kan deltage på en opstartsworkshop medio januar 2020
  • Færdes hjemmevant på de sociale medier (Facebook, Instagram, Snapchat) og er aktiv bruger af dem
  • Er god til at spotte billeder og at fortælle historier med din mobil
  • Har lyst til at formidle dit studieliv på din egen Instagram
  • Er aktiv studerende på AU
  • Har en åben Instagram-profil

Ansøgning

Send en kort ansøgning til jegvilmed.yourniversity@au.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilken uddannelse du studerer og linker til din Instagram-konto. Beskriv din motivation for at deltage, og hvordan du er engageret i studielivet.

Ansøgningsfrist: 8. december 2019

Mange hilsner

Yourniversity-folkene på AU

Casper og Michael