AU søger studielivsambassadører til 2022

Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på Instagram? Har du mod på at dele stories og snapshots fra din dagligdag med potentielle og nuværende studerende? Så er det dig, vi søger! 

Du er studerende. Og du er en vigtig ambassadør for Aarhus Universitet!

Vi søger studielivsambassadører til 2022, som har lyst til at dele dagligdagen med potentielle studerende, og som vil være med til at styrke de gode sider af studielivet for nuværende studerende.

Vores værktøjer er hashtagget #yourniversity og @aarhusuni på Instagram. Helt konkret benytter du hashtagget #yourniversity på din egen profil, når du vil dele studielivsbilleder, eller du tagger os i stories. Derudover laver du takeover på vores profiler, og vi bruger dine ideer til at fremme de gode sider af studielivet. Du kommer i dialog med kommende og nuværende studerende digitalt, og dine fotos bliver brugt i Aarhus Universitetets studenterrekruttering.

 

Hvad får du?

Vi tror på, at det er de personlige og ærlige historier, der gør en forskel, både når man vælger studium, og når man tilrettelægger sit eget studieliv. Derfor bærer Yourniversity præg af en entreprenør-ånd, hvor vi sammen sætter dagsordenen. Vi bruger dine gode idéer og bringer din version af studielivet i spil. Det er de gode idéer, der gør det sjovt at være med!

Vi kommer fra flere forskellige fakulteter og uddannelser, og du lærer nye studerende at kende fra alle ender af universitetet. Det er ulønnet at være studielivsambassadør. Til gengæld giver vi dig adgang til et fællesskab med workshops, små events og instawalks over hele året, hvor du fx kan jage billeder ukendte steder på AU, udveksle ideer med dine ambassadørkolleger, uddele sort kaffe og varme stories til Kapsejladsen eller få gode råd fra en professionel fotograf til, hvordan man redigerer billeder på sin mobil. Du får også en eksklusiv yourniversity-ambassadør-hoodie og andet gear, der kan hjælpe med at sætte Yourniversity på verdenskortet – eller i hvert fald på AU-kortet.

 

Hvad skal du kunne?

Vi har brug for studielivsambassadører, der har lyst til at arbejde med sociale medier. Det betyder ikke noget, om du i forvejen har en Instagram med mange følgere, eller om du er lidt ”grøn” på Instagram. Det vigtigste er, at du brænder for at fortælle om studielivet og har mod på at blive bedre til at lave indhold på Instagram. 

Vi forventer, at du:

  • kan deltage på en opstartsworkshop i løbet af januar 2022.
  • Færdes hjemmevant på sociale medier (Instagram, Facebook, Tiktok) og er aktiv bruger af dem.
  • Er god til at spotte billeder og at fortælle historier med din telefon.
  • Har lyst til at formidle dit studieliv på din egen Instagram.
  • Er aktiv studerende på AU.
  • Har en åben Instagram-profil (eller vil have det i perioden som studielivsambassadør).

 

Ansøgning

Send en kort ansøgning til jegvilmed.yourniversity@au.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvilken uddannelse du studerer og linker til din Instagram-konto. Beskriv din motivation for at deltage, og hvordan du er engageret i studielivet.

Ansøgningsfrist: søndag 12. december 2021

 

Mange hilsner

Yourniversity-folkene på AU

Casper og Michael