26.10.2012 | Aarhus BSS

Bombetrussel på Campus Fuglesangs Allé er afblæst

Aarhus Universitet modtog fredag formiddag et brev med en bombetrussel mod Campus Fuglesangsalle. Politiet afsøgte området uden at finde noget mistænkeligt og bombealarmen blev afblæst.

09.05.2012 | Medarbejdere

Udendørshappening rykkede indendørs

Artsrådet satte onsdag fokus på behovet for studenterstyrede lokaler ved at arrangere en udendørsdag. På grund af vejret måtte aktionen dog rykke indendørs, men det gik ikke ud over interessen fra de studerende.

28.02.2012 | Talentudvikling

Ingeniørtalenter skal få nye idéer til B&O-produkter i Kina

Bang & Olufsen planlægger i samarbejde med Aarhus Universitet en innovationslejr i Kina, som skal løbe af stablen i efteråret 2012. Her skal de dygtigste ingeniørstuderende være med til at udvikle nye koncepter for fremtidens medieprodukter til det kinesiske marked.

22.02.2012 | Studerende

Studerende på Arts i protestaktion

Med bannere og sort tape for munden demonstrerede studerende på Arts mod forringelser, flytning og umyndiggørelse

Udviklingschef Steffen Skovfoged
og studenterrådsformand Thea P. Frederiksen.

17.02.2012 | UNIvers

Problemer med indskrivningspapir

Et helt A4-ark skal igen blive til en lille handy seddel, og de studerende skal stadig kunne bruge deres studiekort til at få rabat, selvom indskrivningsbekræftelsen ser anderledes ud. Sådan lyder meldingen fra studenterrådets formand Thea P. Frederiksen.

"Der er som sagt tale om en meget beklagelig personalesag, og som ledelse hverken kan eller vil vi kommentere den i pressen. For de fleste involverede parter er det overordentlig vanskeligt at genkende det billede af situationen, der aftegnes." Sådan siger institutleder Niels Lehmann i en kommentar til den medieomtalte personalesag på musikvidenskab.

15.02.2012 | Nyt fra ledelsen

Åbenhjertige diskussioner er en nødvendighed – men med gensidig respekt for forskellighed

Med udgangspunkt i Dagbladet Information har flere medier de seneste dage omtalt en personalesag på musikvidenskab. Læs Institutleder Niels Lehmanns kommentar.

14.02.2012 | Videnudveksling

Rollemodeller skal få flere tosprogede ind på ingeniøruddannelserne

Studerende skal være rollemodeller for tosprogede unge, når Ingeniørhøjskolen i denne uge flytter studievejledningen til Gellerupparken.

13.02.2012 | Talentudvikling

Studerende vinder international nano-pris

Marie Krogsgaard, kandidatstuderende i nanoscience ved Aarhus Universitet, blev den 1. februar tildelt den fornemme internationale pris Institute of Nanotechnology International Student Award 2012. Prisen blev givet for hendes specialeprojekt, som går ud på at udvikle en ny type ”lim” til sår og væv. Limen er inspireret af blåmuslinger.

06.02.2012 | Studerende

Velkommen til Studiecenter Arts

Mandag den 30. og tirsdag den 31. januar åbnede de to nye studiecentre Arts i Aarhus og i Emdrup og er nu klar til at servicere alle de studerende ved Arts.

10.01.2012 | Ph.d.-studerende

PhD Day 2012 sætter fokus på den gode vejledning

Ph.d.-skolen ved Health holder PhD Day 2012 fredag den 13. januar i Søauditorierne. Alle ansatte er velkomne til at deltage i det faglige program, som i år sætter særligt fokus på vejledningsprocessen.

03.01.2012 | Uddannelse

Nyt millionprojekt skaber sprængfarlige talenter til dansk erhvervsliv

Forskere vil lære studerende kompetencer inden for iværksætteri, som erhvervslivet både vil frygte og elske. 14 millioner fra Det Strategiske Forskningsråd danner rammen om det nye projekt med base på Aarhus Universitet, Business and Social Sciences.

26.10.2011 | Studerende

Studieadministrationen på Psykologisk Institut søger studentermedhjælp

Brænder du for at hjælpe dine medstuderende igennem hjemmesidens jungle af oplysninger samt at udføre andre forefaldende administrative opgaver?

05.10.2011 | Studerende

Kandidatforeningen inviterer til Erhvervsmesse 2011

Onsdag den 5. oktober, kl. 9-15, afholder Kandidatforeningen ved Statskundskab erhvervsmesse for instituttets studerende. Her kan du møde lang række spændende virksomheder, myndigheder og organisationer, knytte kontakter og høre om fremtidige job- og praktikmuligheder.