Studieportaler

Animal Derived Foods for Human Health

En todages videnskabelig konference om betydningen af animalske fødevarer for human sundhed vil blive afholdt på KU-LIFE den 7.-9. november 2011. Konferencen er organiseret i regi af EU-COST action "Feed for Health".

Programmet omfatter sessioner om emnerne: "Milk Quality for Health", "Consumer Perceptions of Sustainable Food and Food Production", "Egg and Fish Products for Health" samt "Meat Quality for Health". En lang række udenlandske eksperter er inviteret til at give indlæg ved konferencen.

Resultater fra det danske forskningsnetværk "Tailored Milk and Human Health" støttet af det strategiske Forskningsråd vil blive præsenteret i tre mælkerelaterede sessioner: "Milk composition", "Mechanism of action of milk components", "Impact of milk components on human health" indenfor "Milk Quality for Health".

Deltagelse i mødet er gratis, men registrering er nødvendig. Abstracts modtages gerne.

Yderligere informationer om programmet, registrering og indsendelse af abstrakts kan findes i linket til "3rd Feed for Health Conference" på hjemmesiden www.feedforhealth.org