AU har brug for dig: Meld dig!

Har du idéer til, hvad der kan gøre DIT studie endnu bedre? Engagér dig i dit lokale studienævn og akademiske råd og få indflydelse. Du kan melde dig som kandidat fra den 6.-12. oktober.

Til november skal AU’s studerende finde repræsentanter til de mange studienævn og 5 akademiske råd. Måske er det dig?

Som medlem af et studienævn eller dit fakultets akademiske råd er du med til at træffe vigtige beslutninger om f.eks. opbygningen af studieordninger, planlægning af eksamen og evaluering af undervisningen. Samtidig er du med til at gennemføre alle de små og store tiltag, der kan lette jeres hverdag som studerende.

Udover konkret indflydelse får du værdifuld erfaring med det politiske system, indhold til dit CV, et nyt netværk og måske nye venskaber.

I år er der ud over valg for studerende også valg for ph.d.- studerende, som bl.a. kan stille op til ph.d.-udvalgene.

Sådan gør du:

Hvis du har lyst til at engagere dig, kan du melde dig som kandidat elektronisk fra fredag d. 6. oktober kl. 9:00 til torsdag d. 12. oktober kl. 12:00.

  • Log ind på valgsystemet e-vote med dit AU-id og din adgangskode.
  • Udfyld opstillingsblanketten elektronisk.

Det er også i e-vote, du kan tjekke, hvad du præcist kan stille op til og har stemmeret til.

Læs mere om opstilling og de demokratiske råd og nævn på au.dk/valg

Se kampagnevideo om at stille op


Valg på AU
Hvert år i november er der valg på Aarhus Universitet. Her vælges der medlemmer til diverse råd, nævn og udvalg samt bestyrelsen for AU. Hvem, der kan stemme, og hvad der stemmes til, varierer inden for en 4-årig periode. I år kan både studerende og medarbejdere deltage i valget, der gennemføres den 13.-16. november. Læs mere på au.dk/valg