Danmarks Studieundersøgelse 2021: Du kan stadig nå at være med

Den 15. december er der sidste frist for at deltage i Danmarks Studieundersøgelse 2021, som du har modtaget fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. Med dine svar bidrager du til AU’s løbende arbejde med kvaliteten af studie- og undervisningsmiljøet på din uddannelse. Du finder undersøgelsen i din AU-mail og e-boks.

Foto: Marjun Danielsen, AU Foto

Danmarks Studieundersøgelse er lige nu i fuld gang blandt studerende på alle landets videregående uddannelser, og du kan stadig nå at deltage. I undersøgelsen kan du give din mening til kende om din faglige og sociale trivsel på studiet, dit udbytte af undervisningen, oplevelse af stress og ensomhed, sexisme og meget andet.

Med dine svar er du med til at give AU værdifuld viden til det løbende arbejde med studie- og undervisningsmiljøet på uddannelserne. Du hjælper også dine kommende medstuderende, da resultaterne af årets undersøgelse bruges til at opdatere det online studievalgsværktøj, Uddannelseszoom, som giver mulighed for at sammenligne uddannelser på tværs af uddannelsesinstitutioner.

Du kan deltage i Danmarks Studieundersøgelse indtil d. 15. december.


Læs tidligere nyhed om Danmarks Studieundersøgelse

Læs mere om studieundersøgelsen og se tidligere undersøgelser på: http://www.studerende.au.dk/studieundersogelse  (opdateres løbende).