Husk ansøgningsfristen for kandidatuddannelser med sommerstart

Fristen for ansøgning til Aarhus Universitets's kandidatuddannelser med sommerstart er d. 1. marts 2024 kl. 23:59. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller ønsker du måske lidt perspektiv på overgangen mellem bachelor og kandidat, kan du høre om det og meget mere i den nye podcastserie "3 perspektiver på kandidatvalget".

Der skal gøres mange overvejelser, når du står over for at vælge en kandidatuddannelse - og det kan godt være svært at finde ud af, hvilken vej, der er den rigtige for dig. Derfor har vi samlet information og inspiration ift. det valg, du står overfor .

Som noget helt nyt er der lavet en podcastserie "3 perspektiver på kandidatvalget". I denne podcastserie, som du også finder via linket ovenfor, kan du få inspiration til, hvordan du kan gribe dit kandidatvalg an, og du kan blive klogere på, hvordan du kan arbejde med din tvivl. I hvert afsnit taler studievejlederne Anne og Laura om forskellige temaer, som kan fylde i et studievalg, og du vil få konkrete ideer til, hvad du selv kan gøre.

Husk ansøgningsfristen d. 1. marts

Hvis du står over for valget om kandidatuddannelse, og du ønsker at starte til sommerstart 2024, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at fristen for ansøgning er d. 1. marts 2024 kl. 23:59. Du kan læse mere om ansøgningsfrister og vigtige deadlines her