Indsamling af information om samarbejde med virksomheder og organisationer

For fuldtidsstuderende kandidatstuderende samt studerende på BDE og GMM, der er tilmeldt speciale eller projektorienteret forløb/praktik i forårssemesteret 2021.

Aarhus Universitet (AU) ønsker at styrke dine jobmuligheder gennem projektorienterede forløb/praktikforløb, som foregår i samarbejde med private og offentlige virksomheder eller organisationer samt specialer (såkaldte ’erhvervsspecialer’, når disse udarbejdes i samarbejde med en ekstern organisation eller virksomhed). For at realisere dette mål har vi brug for at indsamle informationer om de virksomheder/organisationer, som du som studerende har et samarbejde med.

Hvis du er tilmeldt et speciale eller et projektorienteret forløb/praktik i forårssemesteret 2021, har du derfor for nyligt modtaget en kort blanket (tager ca. 2 minutter at udfylde) på din AU mail. Blanketten indeholder nogle få spørgsmål vedrørende dit samarbejde med virksomheden/organisationen. Hvis du skriver speciale uden erhvervssamarbejde, så skal du blot svare på spørgsmålene vedrørende fortrolighed og muligheden for publicering på det Kongelige Bibliotek.

Ved spørgsmål opfordres du til at orientere dig via de 5 infosider nedenfor. Her kan du blandt andet få svar på oftest stillede spørgsmål samt information vedrørende login og baggrunden for dataindsamlingen.

1.       Hovedside: https://studerende.au.dk/registrering/
2.       Infoside vedrørende specialer: https://studerende.au.dk/registrering/speciale/ 
3.       Infoside vedrørende projektorienterede forløb: https://studerende.au.dk/registrering/projektorienteret-forloeb/

4.       FAQ – oftest stillede spørgsmål: https://studerende.au.dk/registrering/faq-oftest-stillede-spoergsmaal 

5.       Infoside vedr. login: https://studerende.au.dk/registrering/login-information/

Spørgsmål til blanketten kan stilles via de ovenstående sider.

Du ønskes held og lykke med dit speciale eller projektorienteret forløb/praktikforløb.

På forhånd mange tak for din hjælp med at gøre os klogere.

Bedste hilsner

Aarhus Universitet

Oops, an error occurred! Code: 20230322012155953ed7f5