Eksamen

Eksamen

Eksamensperioder
Vintereksamen: December og januar
Sommereksamen: Maj og juni.

Tilmelding til eksamen
Tilmelding til eksamen foregår i følgende periode:

1. - 15. marts
1. - 15. oktober

Den studerende skal selv tilmelde sig eksamen via studerendes selvbetjening på
www.au.dk/da/uddan

Eksamenstilmelding til specialeeksaminer skal foretages senest 6 uger før aflevering af specialerapport.
Opmærksomheden henledes på, at tilmelding kun kan finde sted i ovennævnte perioder.

Reeksamination

Alle prøver på 1. år er 1. årsprøven, og regler for omeksamen er bestemt i forhold hertil.
Reeksamen holdes i august.
Tilmelding til reeksamination skal ske primo juli på NF-studiekontor. Den nøjagtige tilmeldningsperiode bekendtgøres ved opslag.

Afmelding til eksamen
De studerende skal selv afmelde sig via Studerendes selvbetjening på:
www.au.dk/da/uddan

Sygdom under eksamen
Ved eventuel pludselig opstået sygdom eller ildebefindende under eksamen påkaldes en tilsynsførendes opmærksomhed. På eksaminandens anmodning vil en tilsynsførende gerne gå med ud i den friske luft et kort øjeblik.
Den studerende bør derefter tage stilling til, om vedkommende ønsker at fortsætte eksamen og blive bedømt på linie med de øvrige studerende. Den studerende vil i dette tilfælde ikke være berettiget til at gå til sygeeksamen.
Dersom den studerende er nødt til at afbryde eksamen på grund af sygdom, afleveres opgaven til en tilsynsførende, der derefter vil notere, at den studerende har forladt eksamen på grund af sygdom. Ønsker den studerende at anmode om sygeeksamen, må lægeattest, dateret samme dag, fremsendes til studienævnet. Anmodning om sygeek-samen skal fremsendes til studienævnet senest ugedagen efter den pågældende eksamensdag. Den studerende bør snarest muligt efter raskmelding kontakte studienævnet (kontoret).

Afvikling af eksamen i fagmoduler hvor undervisningen ophører
Der afholdes en eksamen ved den eksamenstermin som følger umiddelbart efter at undervisningen afholdes for sidste gang, og ved de 2 efter-følgende eksamensterminer.
Såfremt der ønskes afholdt en eksamen i et fagmodul efter disse terminer, vil det være nødvendigt at søge om dispensation hos studienævnet. Denne regel gælder også for studerende, der ikke har bestået eksamen ved tidligere eksamensforsøg.

Ændringer i eksamenspensum
Ved større ændringer i eksamenspensum (f.eks. ved indførelse af nye lærebøger) vil det gamle pensum normalt blive eksamineret i den eksamenstermin, der følger umiddelbart efter den sidste gang dette pensum blev undervist, samt ved de to næstfølgende eksamensterminer. Indstiller man sig til eksamen senere end dette, må man påregne at gå op efter det nye pensum.

Regler om brug af PC ved eksamen
Regler og vejledning vil også kunne ses på www.au.dk/da/regler og er gældende
pr. 1. maj 2002.

Pc kan anvendes ved skriftlige eksaminer under tilsyn, hvor alle hjælpemidler er tilladt. Det fastsættes i studieordning ved hvilke eksaminer, der kan anvendes pc.

PC er tilladt ved eksamen i følgende fag:

- Geofysik 1
- Det Hydrokemiske Kredsløb
- Geokemisk termodynamik
- Seismik 1b
- Hydrologi og hydrogeologi
- Mat Alfa 1

Ved tilmeldning til eksamen, skal du angive under eksamensform, at du ønsker at anvende PC - hvor det er muligt. Muligheden for brug af pc fremgår af din studieordning og tilmeldningsbilledet på studerendes selvbetjening på www.au.dk/da/uddan/.

Universitetet tilbyder ingen form for teknisk bistand i forbindelse med eksamen, hvor der anvendes pc. Du skal derfor overveje, om du besidder den nødvendige erfaring som pc-brugertil, at du kan klare de problemer, der kan opstå før og under en eksamen, hvor du anvender pc. Tekniske problemer giver ikke forlænget tid eller dispensation til et nyt eksamensforsøg.
Universitetet stiller ikke materiel (pc og printer) til rådighed ved eksamen..
Du skal selv medbringe forlængerledning og stikdåser, så du kan trække strøm fra de kabler, der er udlagt i eksamenslokalet.  

Yderligere oplysninger kan hentes hos Rikke Abildgaard, Geologisk Studienævn.