Obligatorisk kursus i arbejdsmiljø...

Obligatorisk kursus i arbejdsmiljø for studerende, der ønsker bachelorprojekt i kemi, samt Ph.D.- og specialestuderende i kemi


For bachelorstuderende kan tilmelding til bachelorprojekt i kemi først finde sted, når kurset i arbejdsmiljø er gennemført. - For studerende på kandidatuddannelsen kan registrering som specialestuderende i kemi først finde sted, når kurset i arbejdsmiljø er gennemført. Studerende, der bliver optaget på Ph.D. studiet i kemi, skal gennemføre kurset i løbet af det første år på del A.

Målsætning

Kurset skal give de studerende indsigt i og erfaringer med at fremskaffe og vurdere den information, der er grundlaget for at udføre eksperimenter under hensyn til den aktuelle viden og praksis inden for arbejdsmiljøet og det eksterne miljøområde.

Lærebøger

Udleverede noter, håndbøger og Kemisk Instituts Register Over Sikkerhedsdata (KIROS databasen). Det anbefales at anskaffe: Ottesen, K. og Møller L., Basal laboratoriesikkerhed. Erhvervsskolernes Forlag, Odense 1994.

Forudsætninger: Før kursusstarten skal de studerende læse det udleverede materiale.

Undervisningsform

Selvstændigt projektarbejde, forelæsninger, seminarer og demonstrationer. Undervisning 2 dage a 8 timer + 4 timers forberedelse.

Evaluering

Bestået/ikke bestået på grundlag af bedømmelse af skriftlig rapport over projektarbejdet.

Bemanding

Kim Daasbjerg, Karl Erik Holst, Boy Høyer, Steen Uttrup Pedersen og Jan Thøgersen.

Belastning

Der gives ikke point for kurset, men der udleveres kursusbevis for bestået kursus.

Bemærkninger

Kurset afholdes primo september og primo januar og kræver individuel tilmelding efter opslag.