Find vej til...


Få studieinformation på Facebook

'Nat-Tech - Aarhus Universitet' dækker både Natural Sciences og Technical Sciences

 

Nyheder og arrangementer

Hold øje med eksamenssiden. Foto: Colourbox.

Hold øje med eksamenssiden

13.05.2020På grund af udviklingen under Corona/COVID-19 sker der mange hurtige ændringer i planerne for sommereksamen og reeksamen. Derfor er det vigtigt, at du holder godt øje med informationerne på 'COVID-19 eksamen og reeksamen', der løbende opdateres.

Foto: AART Architects

123 studieboliger til Universitetsbyen

11.05.2020I 2022 får de gule Parkkollegier i Universitetsparken selskab af i alt 132 nye studieboliger i Universitetsbyen. Det er det tidligere patienthotel, som nu omdannes til boliger for ca. 170 studerende, der fremover får adresse midt i campus, tæt på studiet. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i 2022.

AU indfører totrinsbekræftelse på AU-ACCESS (VPN). Foto: Unsplash

VIGTIGT: Opsæt totrinsbekræftelse inden 1. maj

24.04.2020Hvis du bruger AU-Access (VPN) til at tilgå en række AU-services hjemmefra, skal du være opmærksom på, at universitetet indfører totrinsbekræftelse fra 1. maj 2020. Det betyder, at du inden 1. maj skal opsætte totrinsbekræftelse for fortsat at kunne benytte VPN.

Oplæg om valgfag på bacheloren i Fysik. Foto: Lars Kruse, AU Foto

OPLÆG: Valgfag på bacheloren i Fysik

14.04.2020Alle studerende på første studieår på bacheloren i Fysik skal inden d. 1. maj have valgt valgfag for de kommende år på studiet. Deltag i oplægget torsdag d. 16. april og hør om muligheder for disse valgfag og hvordan valget tages.

Oplæg om sammensætning af kurser på kandidaten. Foto: Lars Kruse, AU Foto

OPLÆG: Sammensætning af kurser på kandidaten

14.04.2020Inden d. 1. maj skal kommende kandidatstuderende fra tredje årgang have sammensat kurserne for deres kandidatuddannelse. Deltag i oplægget onsdag d. 15. april og hør om mulighederne for sammensætning af kurser på Fysik og Astronomi.

Viser resultater 41 til 45 ud af 187

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Information

Corona/COVID-19

Seneste nyt om corona

AU er lukket ned. Eksamen og undervisning foregår online frem til udgangen af marts. Der kan være enkelte undtagelser. Hold dig opdateret på...


Karriere

Visninger
"Min uddannelse har klædt mig på til at snakke med om mange forskellige områder" Mød Lauge, som i dag arbejder hos Kamstrup som Product Manager