Nyheder

30.01.2015 | Studerende

Tilmelding til reeksamen

Husk tilmeldingsperioden til reeksamen fra den 1. - 5. februar.

30.01.2015 | Aarhus BSS

Institutstrukturen er nu på plads

Det sidste punktum er nu sat i arbejdet med BSS’ institutstruktur. Resultatet er en mindre omorganisering, som bl.a. indebærer nye initiativer til at styrke samarbejdet omkring uddannelserne, BSS’ eksterne profil og etablering af sektioner på de store institutter.

19.01.2015 | Arrangement

Magtadskillelse: Kan og bør de danske domstole være retsskabende?

Mens de internationale domstole i høj grad er retsskabende, er det mere uklart, hvor og hvornår de danske domstole skaber retsregler. Og om de overhovedet bør gøre det? Partner hos Kammeradvokaten Karsten Hagel-Sørensen kaster lys over dilemmaet ved dette års Max Sørensen-forelæsning den 17. februar.

15.01.2015 | Studerende

Fejl i udstedelse af studiekort/adgangskort

Hvis du har bestilt studiekort mellem 19. december og den 13. januar er der sket en fejl i din bestilling. Du bedes genbestille et nyt kort på mit.au.dk.

07.01.2015 | Studerende

It-systemerne opdateres lørdag den 31. januar

AU's IT-systemer bliver løbende opdateret og vedligeholdt, men cirka én gang i kvartalet samles de vedligeholdelsesopgaver, som kræver, at IT-systemerne tages ud af drift. Sådan et "servicevindue" gennemføres lørdag den 31. januar, hvor det som udgangspunkt ikke vil være muligt at anvende universitetets IT-systemer.