Ny bachelorstuderende

Planlægningen af årets studiestart er i fuld gang. Tutorerne, som er ældre studerende, har planlagt et program til dig, så du som ny studerende kan se frem til nogle sjove og spændende uger, hvor du lærer AU og dine nye medstuderende at kende. Der vil blive vekslet mellem fysiske og online aktiviteter, som giver dig en grundig introduktion til studielivet, både det sociale og det faglige.

Og du kan trygt møde op – både intro-forløbet og undervisningen vil være tilrettelagt, så det foregår i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes gældende retningslinjer.

På de følgende sider finder du det, du har brug for at vide om din studiestart, blandt andet program for introdage og nyttig viden til den første tid som ny studerende.

Du vil også modtage et velkomstbrev i din e-Boks.

OBS: Siderne opdateres løbende


Online studiestartsforløb Study@AU

Allerede inden du starter på studiet, kan du begynde AU’s online introduktion til studiestarten.  Forløbet hedder Study@AU og består af fire moduler, som hvert tager ca. 30 minutter at gennemføre. Gennem forløbet vil du få indblik i, hvad universitetet er, din uddannelse, relevante IT-platforme og de fællesskaber, du kan blive en del af på Aarhus Universitet. Du finder link til Study@AU i det velkomstbrev, som du modtager i august.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til studiestarten skal du kontakte din tutorforening, som du finder på siden 'Information fra tutorerne' under 'Introdage' i menuen, eller du kan sende en mail til studiestart.st@au.dk.

Hvis du har spørgsmål til dit studie om eksempelvis undervisning, eksamen, dispensationer, merit, udlandsophold m.m., kan du skrive til Studieservice på studieservice.nat-tech@au.dk

Har du spørgsmål til studieliv, studievalg og trivsel, kan du kontakte vores studievejledere. Se mere under menupunktet 'Studievejledning' i menuen.


Få studieinformation på Facebook

'Nat-Tech - Aarhus Universitet' dækker både Natural Sciences og Technical Sciences