Information fra tutorerne

Menu

Kære nye bachelorstuderende!

Tillykke med din optagelse på Kemi eller Medicinalkemi!

Vi er Tutorforeningen for Kemi & Molekylærbiologi, men du kan bare kalde os TKM, det gør vi selv!

Vi glæder sig os helt vildt til at tage godt imod dig, og har på denne side samlet en masse praktisk information omkring studiestarten og studielivet generelt, så du kan komme godt i gang med de næste og bedste 3 år af dit liv!

Onsdag d. 21. august 2024 er dagen, hvor du første gang skal møde dine nye studiekammerater – de mennesker, som du kommer til at dele byrden og frugten af de næste (mindst) 3 år på Århus Universitet med!

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!

Brug sidebaren til venstre for at navigere til alle relevante informationer omkring studiestarten. Programmet for din introuge kan findes under "Plan for Introdage", mens anden information om eksempelvis årets tema og hyttetur findes under "Information fra tutorer". Her kan du desuden få sat ansigt på alle tutorerne i TKM.
HUSK at melde dig ind i Facebook-gruppen "TKM Studiestart 2024" ved at klikke på linket til højre. Praktisk information før og under rusugen vil blive lagt op derinde.

Find vej første dag

Store Anatomisk Auditorium på Institut for Biomedicin (bygningsnummer: 1232, lokale 115) kl. 8:00 er tiden og stedet, hvor de nye studerende på Kemi og Medicinalkemi mødes første dag sammen med de to andre TKM-uddannelser Molekylærbiologi og Molekylær medicin. Vi kommer til at stå ved indgangen og på strategisk udvalgte steder i nærheden for at tage imod jer og guide jer til den korrekte lokation.

Bygningsnummeret kan du også indtaste på Google Maps eller på AU Find-appen, der kan fås til både Android & iOS.

Du kan også tage et kig på videoen nedenfor!

Denne information findes også på programmet for introdagene, som du kan downloade fra 

https://studerende.au.dk/studier/fagportaler/kemi/studiestart/ny-ba/studiestartsdagene

Visninger
M.O.N.S.T.E.R. eller Mega Over Nice Service Til Effektiv Rundfinding

Følg med på Facebook!

 
TKM Studiestart 2024
Facebook-gruppe for nye studerende anno 2024
Klik her for at blive medlem af gruppen
Bliv medlem af gruppen TKM Studiestart 2024, hvor du kan møde dine medstuderende, stille spørgsmål og finde relevant information.
 

Kontakt TKM

Kontakt

Skulle du have yderligere spørgsmål, eller er du blot i tvivl om noget i forhold til din studiestart, er du mere end velkommen til at kontakte os på vores mail:

tkm.udd.nat@au.dk