Studiejob i iNANO's Besøgsservice

Der søges jævnligt nye formidlere til iNANO's Besøgsservice

Har du lyst til at udbrede interessen for nanoscience samt give elever fra grund- og gymnasieskolen indblik i hverdagen som nanoscience-studerende ved Aarhus Universitet.

Interdisciplinært Nanoscience Center (iNANO) søger jævnligt nye studenterformidlere til Besøgsservice, hvor arbejdstiden er varierende og på gennemsnitligt ca. 4 timer om måneden.

Stillingerne bliver typisk slået op i april og er med tiltrædelse i august måned, hvorefter der vil blive afholdt intromøde i maj/juni. Oplæring og opgaver starter først efter sommerferien.

Om iNANO's Besøgsservice

Formålet med iNANOs Besøgsservice er, på en sjov, interessant og faglig måde, at lære primært grundskole- og gymnasieelever om nanovidenskab og nanoteknologi. Dette indbefatter at give dem forståelse for principper, begreber og fænomener inden for nanoscience. Derudover er vores mission også at fortælle om studiet og studielivet samt at vise faciliteterne på iNANO.

Vi vil gerne give alle besøgende en god oplevelse. Dette gælder både potentielle nye studerende, men også elever, som aldrig ville vælge nanoscience. Vi stræber derfor efter at undervise bredt og engageret.

Mere information kan findes på hjemmesiden: www.nanoshow.dk.

Arbejdsopgaverne består i

  • at afholde NanoShow, som er et fagligt oplæg med illustrationer, rekvisitter og demonstrationsforsøg udført sammen af to studenterformidlere.
  • At afvikle specifikke øvelser samt give rundvisninger i iNANO-huset.

Vi tilbyder

  • et job, hvor du bliver en del af et team på 10-11 nanoscience-studerende, som samarbejder om formidlingen af nanoscience og studielivet på uddannelsen til udefrakommende interesserede
  • muligheden for at opnå erfaring med formidling og inspirere andre til at studere nanoscience på Aarhus Universitet
  • et studierelevant job, som du kan skrive på dit CV

Din profil

Da du skal fungere som ambassadør for nanoscience-uddannelsen, er det at foretrække at du er nanoscience-studerende, og alle opfordres til at søge uanset hvor langt man er i studiet.

Personlige kvalifikationer:

  • Erfaring er ikke nødvendig – vi skal nok lære dig op.
  • Vi forventer, at du er åben, imødekommende og interesseret i at formidle og holde faglige oplæg.
  • Vi forventer ligeledes at du er ansvarsfuld, god til at planlægge din tid og til at arbejde selvstændigt.

Arbejdstid og -sted

Du melder løbende dig selv til opgaver, men det vil i forbindelse med faste arrangementer (U-days, studiepraktik, m.m.) være forventet, at du tager del i opgaverne.

Arbejdstiden pr. måned vil være varierende, og der kan forekomme enkelte måneder med 0 timer, dvs. alt fra 0 til 20 timer om måneden kan forekomme. I skolernes ferier vil der desuden typisk aldrig være opgaver.

Arbejdsstedet er Interdisciplinært Nanoscience Center (iNANO), Gustav Wieds Vej 14, 8000 Aarhus C, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.

Kontaktinformationer

Du er velkommen til at kontakte Lise Refstrup Linnebjerg Pedersen (lrlp@inano.au.dk), hvis du har spørgsmål til jobbet

Ansøgning

Stillingerne kan søges når der bliver slået stillingsopslag op (typisk i marts/april). Stillingsopslaget bliver annonceret i Nanoramas Facebook-gruppe og på Brightspace.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Kontaktinformation