Informationsmøde om kandidatuddannelsen

Studievejledningen vil gerne invitere jer til et informationsmøde om vigtige studieregler, kandidatens opbygning, sammensætning af fag, undervisningstilmelding, eksamen og meget mere. Vi vil komme ind på mange af de informationer, som I har brug for til at kunne komme godt i gang på kandidatuddannelsen. Vi håber derfor på at se mange af jer Oplægget foregår fredag d. 6. september fra kl. 10.15 til ca. 11.45 i ét tvillinge-auditorium (bygning 1324, lokale 025).

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 6. september 2024,  kl. 10:15 - 11:45

Sted

Bygning 1324, lok. 025

Arrangør

Studievejledningen

Kære nye 1. semesters studerende på kandidatuddannelsen i Psykologi 

Går du også og overvejer, hvordan du skal strukturere dit studieforløb på kandidaten? Hvilke fag kan du vælge mellem, og hvornår kan du placere praktikken? 

Studievejledningen vil gerne invitere jer til et informationsmøde om vigtige studieregler, kandidatens opbygning, sammensætning af fag, undervisningstilmelding, eksamen og meget mere. Vi vil komme ind på mange af de informationer, som I har brug for til at kunne komme godt i gang på kandidatuddannelsen. Vi håber derfor på at se mange af jer😊  

Oplægget foregår fredag d. 6. september fra kl. 10.15 til ca. 11.45 i ét tvillinge-auditorium (bygning 1324, lokale 025).  

Vi glæder os til at se jer! 😊 

De bedste hilsner  

Studievejledningen for Psykologi // Caroline, Sille & Agnete