Karriere

Karrierevejledning

Karrierevejledningen er for alle studerende og alle studieretninger. Du er altid velkommen til at tage en uforpligtende snak med din job- og karrierevejleder om alt fra studiejobs til dit fremtidige arbejdsliv - drømme, usikkerhed, tvivl, ønsker, muligheder og meget andet.

Karrierearrangementer

I løbet af året er der mange forskellige arrangementer, workshops, kurser og oplæg, som kan inspirere og hjælpe dig på vej mod et godt arbejdsliv.

Hvis du igennem din studietid gerne vil have direkte besked, når der er karriererelaterede arrangementer, som er relevante for dig, så skal du melde dig ind vores alumnenetværk. Alumnenetværket er et netværk for studerende og tidligere studerende ved Aarhus BSS og mere end 22.000 er allerede medlem.

Fordelene stopper ikke, når studietiden slutter. Selv efter du er færdiguddannet, får du relevante nyheder fra Aarhus BSS, invitationer til faglige arrangementer, gensynsfester og rabat på efteruddannelsestilbud.

Medlemskabet er naturligvis gratis.

Ordet alumne betyder tidligere studerende, men netværket er både for studerende og tidligere studerende, og det er en god måde at holde kontakten på efter studietiden!