Informationsoplæg om bacheloruddannelsen

Arrangementet vil vi give jer et overblik over de regler, som I bør kende til på studiet. Derudover handler arrangementet om overgangen fra gymnasiet til universitetet, og vil hjælpe jer med at få et overblik over, hvor I kan finde information og opsøge sparring i forbindelse med jeres studieliv. Oplægget er altså en god introduktion til mange af de informationer, om er vigtige for jer at kende, når I starter på uddannelsen.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Mandag 9. september 2024,  kl. 09:30 - 10:30

Sted

Bygning 1342, lok. 455

Arrangør

Studievejledningen

Kære nye bachelorstuderende 

Studievejledningen for Psykologi vil gerne invitere alle studerende på 1. semester af bacheloruddannelsen til informationsoplæg om uddannelsen, mandag d. 9. september kl. 09.30-10.30 i lille juridisk auditorium (uden akademisk kvarter i bygning 1342, lokale 455).  

Til arrangementet vil vi give jer et overblik over de regler, som I bør kende til på studiet. Derudover handler arrangementet om overgangen fra gymnasiet til universitetet, og vil hjælpe jer med at få et overblik over, hvor I kan finde information og opsøge sparring i forbindelse med jeres studieliv. Oplægget er altså en god introduktion til mange af de informationer, om er vigtige for jer at kende, når I starter på uddannelsen. Der kræves ingen tilmelding til arrangementet. 

Vi håber at se rigtig mange af jer! 🙂 

De bedste hilsner  

Studievejledningen for psykologi // Caroline, Sille og Agnete