Summer University på AU

2021 information

Hvis du er AU studerende og interesseret i AU Summer University 2021 er der stadig enkelte muligheder.
Du kan se hvilke fag der stadig er ledige pladser på i boksene for neden, ved at finde dit studie.
Når du har  fundet det fag du er interesseret i, kan du skrive en mail til summeruniversity@au.dk med dit studienummer og det kursus du gerne vil på, så ser vi om der stadig er ledige pladser og tilmelder dig hvis der er ledige pladser og hvis du har plads i dit studieprogram.

Vi forsøger at opdatere denne side så godt vi kan, men der kan være fag, hvor vi ikke har nået at fjerne det fra denne side, hvor der ikke er ledige pladser, selvom du pt. kan se det i boksen for dit studie.
Når du skriver til summeruniversity@au.dk skal vi nok vende tilbage med, om du har fået en plads eller ej. 

Hvilke kurser kan jeg tage på Summer University?

Aarhus BSS

Statskundskab

Hvis du læser på kandidatuddannelsen i statskundskab eller på 6. semester af bacheloren kan du søge disse kurser i restpladsrunden fra d. 23. april til d. 26. april kl.12 i STADS. 

Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Fag Online/On campus ECTS Dato
International Organisation and Cooperation On-Campus 10 5/7-23/7

 

Hvis du fx blev tilmeldt (august)seminar i november, kan du ikke blive afmeldt det for at blive tilmeldt Summer University. Og omvendt; hvis du får plads på et AU Summer University fag kan du ikke blive afmeldt det igen, fordi du hellere vil på fx. et Augustseminar, som du skal tilmelde dig 1-5 maj.

Du får svar inden maj runden på, om du har fået plads på et Summer University fag, så du ved det når du skal søge til efterårsfag 1-5 maj, men du kan ikke blive afmeldt Summer University, hvis du først har fået plads, medmindre det er pga. en af disse årsager

Jura

Jurastuderende kan søge disse kurser i restpladsrunden fra d. 1. maj til d. 5. maj i STADS. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.  Disse kurser kræver ikke forhåndsgodkendelse, hvis du læser på kandidatuddannelsen i Jura. 

Fag Online/On campus ECTS Dato
Animal Law Online 10 5/7-23/7
Current issues in international Human Rights Law  Online 10 26/7-13/8

Psykologi

Hvis du læser på bacheloruddannelsen i psykologi kan du søge disse kurser fra d. 23. april til d. 26. april kl. 12. Du skal søge kurserne i STADS selvbetjeningen. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

 

Fag Online/On campus ECTS Dato
Youth, Drugs and Alcohol: Social Science Approaches Online 10 5/7-23/7
Substance Use Disorders: Critical Views on Interventions and Recovery Online 10 26/7-13/8

Hvis du læser på kandidatuddannelsen i Psykologi udbydes der ikke summer university kurser indenfor psykologi på kandidatniveau, det er dog muligt at tage kurser fra andre institutter. Dette kræver at du søger en forhåndsgodkendelse via mitstudie.au.dk og ansøger om plads på fagene i dette system mellem 23-26 april kl. 12.

BA MMC

 

Fagstudienævnet for virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående fag som BA MMC valgfag. Nedenstående fag kan ikke findes på STADS selvbetjeningen. De skal i stedet søges via dette link i restpladsrunden fra 23. april til 26. april kl. 12. Læs guiden i bunden af listen.

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Positive Organisational Behaviour (POB) Online 5 5/7-16/7MGMT
Strategic Management of Risk Online 5 5/7-16/7MGMT

 


Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra 23. april til 26. april.

Guide: Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mitstudie.au.dk (du kan lave den ved at vælge udskrifter - og vælg indskrivningsbekræftelse fra drop down menuen og "dan PDF").

I ansøgningssystemet kan du tilføje 2 prioriteter til din ansøgning automatisk og i step 6/7 kan du manuelt skrive alle de prioriteter du har lyst til, du kan prioritere så mange du vil. 

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

MA CC

NB! Hvis du læser Strategic Communication, skal du kigge under Cand.Merc for at finde de rigtige fag, og dem skal du søge på mitstudie.
Du skal altså kun læse videre hvis du er sikker på, at du læser en MA CC (corporate communication). Hvis du derimod læser Strategic Communication skal du kigge under Cand.Merc.

Hvis du er i tvivl kan du også prøve at logge på stads, hvis du kan se fag derinde, så er det derinde du skal søge.

Fagstudienævnet for virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående fag som MA CC valgfag. Nedenstående fag kan ikke findes på STADS selvbetjeningen. De skal i stedet søges via dette link  i restpladsrunden fra d. 23. april til d. 26. april kl. 12. Læs guiden i bunden af listen.

FagOnline/On campusECTSDatoInstitut
Vision, Decision, and LeadershipOnline526/7-6/8MGMT
Management information systems (MIS)Online1026/7-13/8MGMT

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 23. april til d. 26. april kl. 12.

Guide: Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mitstudie.au.dk (du kan lave den ved at vælge udskrifter - og vælg indskrivningsbekræftelse fra drop down menuen og "dan PDF").

I ansøgningssystemet kan du tilføje 2 prioriteter til din ansøgning automatisk og i step 6/7 kan du manuelt skrive alle de prioriteter du har lyst til, du kan prioritere så mange du vil. 

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

HA (dansk og engelsksproget samt Top-up)

HA-studerende kan søge følgende Summer University fag i restpladsrunden i STADS fra d. 23. april til d. 26. april kl. 12. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 5. semester (også selvom du fx. tager dem mellem dit 2. og 3. semester).

 

Fag Online*/On campus ECTS DatoInstitut
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in Real Life  Online 5 5/7-16/7MGMT
Positive Organisational Behaviour (POB) Online 5 5/7-16/7MGMT
Strategic Management of Risk Online 5 5/7-16/7MGMT
Financial Analysis and Decision Making-A Simulation Approach Online 5 5/7-16/7ECON
Global Logistics & International Trade Online 5 5/7-16/7ECON
Google Analytics and Web Traffic Acquisition Online 5 26/7-6/8ECON
Money and Banking Online 5 26/7-6/8ECON

*Selvom kurserne er online er der stadig adgangsbegrænsning på dem. På de fleste kurser er der 40 pladser, du kan finde max. på hvert kursus i kursuskataloget under adgangsbegrænsning. Dette skyldes hensynet til det intensive og internationale læringsmiljø, som der er på Summer University kurser.   

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Du er ikke dårligere stillet ved at have flere prioriteter end en, og omvendt vil studerende med kun en prioritet ikke blive for fordelt, hvis det ikke er muligt at tildele en førsteprioritet. Tværtimod anbefaler vi, at man har mere end en prioritet, hvis man vil optimere sin chance for at af få en plads, og gerne mere end to. Da vi så kan henvise dig til en anden eller tredjre prioritet, hvis vi ikke kan tildele dig plads på din første prioritet. Har du kun en prioritet, som du ikke får plads på, vil du istedet blive henvist til restpladsrunden,  hvor der vil være et begrænset fagudbud.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads slut april. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

HA (jur.)

Følgende bachelorkurser udbydes til HA.jur studerende. Du kan søge disse kurser i restpladsrunden i selvbetjeningen STADS gennem mitstudie.au.dk mellem 23. april og 26. april kl.12. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i STADS. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 5. semester (også selvom du fx. tager dem mellem dit 2. og 3. semester).

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Cand.Merc.

Cand.merc.studerende kan søge følgende Summer University fag i restpladsrunden i STADS fra d. 23. april til d. 26. april kl. 12. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du får svar på din ansøgning i slutningen af april, hvor der også vil være en restpladsrunde, så du kan søge igen hvis du ikke får plads i første omgang. Du vil få svar på ansøgningsrunden såvel som restpladsrunden inden d.1 maj, hvor du skal søge efterårssemesterfag.

Disse kurser kræver ikke forhåndsgodkendelse, hvis du læser en cand.merc.   

Fag

Online**/On campus ECTS DatoInstitut
Vision, Decision, and Leadership Online 5 26/7-6/8MGMT
Financial Analytics in R Online 5 26/7-6/8ECON
Interactive Service Marketing Online 10 26/7-13/8MGMT
Management information systems (MIS) Online 10 26/7-13/8MGMT

Nedenstående kursus udbudt af BTECH er ligeledes forhåndsgodkendt til cand.merc. Kurset kan ikke findes i STADS, men skal i stedet søges via dette link fra 23-26 april.

CourseOnline/On campusECTSDatesDepartment
Six Sigma Design and InnovationOnline1026/7-13/8BTECH

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal i stedet søges via dette link fra 23-26 april.

Guide: Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse. Da faget allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mitstudie.au.dk (du kan lave den ved at vælge udskrifter - og vælg indskrivningsbekræftelse fra drop down menuen og "dan PDF").

Det er per 2019 ikke en mulighed at tage kandidatfag, inden du starter på en cand.merc. Hvis du fx. læser en HA pt. og bliver færdig til sommer. Dette er blevet besluttet af studienævnet. Baggrunden er, at valgfag på cand.merc skal bruges til at specialere sig, og det giver derfor ikke fagligt mening at man specialiserer sig inden man starter på uddannelsen, da specialiseringen bygger ovenpå de første to semestre af uddannelsen. 

**Selvom kurserne er online er der stadig adgangsbegrænsning på dem. På de fleste kurser er der 40 pladser, du kan finde max. på hvert kursus i kursuskataloget under adgangsbegrænsning. Dette skyldes hensynet til det intensive og internationale læringsmiljø, som der er på Summer University kurser.  

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Du er ikke dårligere stillet ved at have flere prioriteter end en, og omvendt vil studerende med kun en prioritet ikke blive for fordelt, hvis det ikke er muligt at tildele en førsteprioritet. Tværtimod anbefaler vi, at man har mere end en prioritet, hvis man vil optimere sin chance for at af få en plads, og gerne mere end to. Da vi så kan henvise dig til en anden eller tredjre prioritet, hvis vi ikke kan tildele dig plads på din første prioritet. Har du kun en prioritet, som du ikke får plads på, vil du istedet blive henvist til restpladsrunden,  hvor der vil være et begrænset fagudbud.  

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Cand.merc. (jur)

Følgende kurser udbydes til kandidatstuderende i Economics and Business administration, retningen cand.merc.jur.

Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i selvbetjeningen STADS gennem mitstudie.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge nedenstående kurser i restpladsrunden mellem 23. april og 26. april kl. 12. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjekke om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i STADS.

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Vision, Decision, and Leadership Online 5 26/7-6/8MGMT
Financial Analytics in R Online 5 26/7-6/8ECON
Interactive Service Marketing Online 10 26/7-13/8MGMT
Management information systems (MIS) Online 10 26/7-13/8MGMT
Animal Law Online 10 5/7-23/7JURA

Hvis du ønsker at søge et andet kursus, som er udbudt af en anden studieretning, skal du først søge om en forhåndsgodkendelse via mitstudie.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem mellem 23-26 april.

Cand.merc.aud

Følgende kandidatkurser udbydes til cand.merc.aud studerende. Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i restpladsrunden i selvbetjeningen (STADS) gennem mitstudie.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 23. april og 26. april kl. 12. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

 

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Financial Analytics in R Online 5 26/7-6/8ECON

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 3. semester. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

ITKO

Der udbydes ikke fag direkte til ITKO studerende, så før at du som ITKO-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mitstudie.au.dk.

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link mellem 23. april og 26. april kl. 12. 

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 26. april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mitstudie.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse).  

GMM

Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi har forhåndsgodkendt nedenstående fag:

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in Real Life  Online 5 5/7-16/7MGMT

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 23. april til 26. april kl. 12.

NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en  indskrivningsbekræftelse fra mitstudie.au.dk.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

BDE

Der udbydes ikke fag direkte til BDE studerende, så før at du som BDE-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mitstudie.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her.

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. I restpladsrunden er der åbent for ansøgninger mellem 23. april og 26. april. kl. 12.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

MSc Technology Based Business Development (cand.polyt)

Nedenstående kandidatfag udbydes af Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi 

Disse fag skal søges via mitstudie.au.dk på samme måde, som når du vælger almindelige valgfag. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene efter du har tilmeldt dig, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer. Kurset kan søges i restpladsrunden, som foregår mellem 23. april og 26. april kl. 12.

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Six Sigma Design & Innovation Online 10 26/7-13/8BTECH


Vær opmærksom på at det i forbindelse med valgfag på kandidatuddannelsen i Teknologibaseret Forretningsudvikling kun er muligt at vælge 10 ECTS inden for området Social Science.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

Cand.oecon (pol-øk)

I restpladsrunden udbydes der ikke fag direkte til cand.oecon (pol øk)-studerende. Så før at du som Pol-øk-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mitstudie.au.dk.

 

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link mellem 23. april og 26. april kl. 12. 

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 26. april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mitstudie.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse).

 

 

Cand.soc

Cand.soc studerende kan søge følgende Summer University fag i restpladsrunden i STADS fra d. 23. april til 26. april kl. 12. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Fag Online/On campus ECTS DatoInstitut
Vision, Decision, and Leadership Online 5 26/7-6/8MGMT
Financial Analytics in R Online 5 26/7-6/8ECON
Interactive Service Marketing Online 10 26/7-13/8MGMT
Management information systems (MIS) Online 10 26/7-13/8MGMT

Ba. Oecon

I restpladsrunden udbydes der ikke fag direkte til BA Oecon-studerende. Så før at du som BA Oecon-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mitstudie.au.dk.

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link mellem 23. april og 26. april kl. 12. 

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 26. april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mitstudie.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse).

Cand.Oecon

Der udbydes ikke fag direkte til cand.oecon studerende, så før at du som oecon-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mitstudie.au.dk.

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. I restpladsrunden er der åbent for ansøgninger mellem 23. april-26. april kl. 12.

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 26. april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mitstudie.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse). 

For flere fag henviser vi desuden til Cand.Oecon's egne augustseminarer.

Arts

Alle Arts uddannelser med IV - eller HUM fag i studieordningen

Nedenstående IV-fag er godkendt til alle Arts uddannelser der indeholder HUM eller IV fag i deres studieordning (herunder BA IVK studerende). I restpladsrunden skal fagene søges i stads selvbetjeningen mellem 23. april og 26. april kl. 12. Alle IV-fag er også forhåndsgodkendt som HUM-fag, så har du HUM-fag i din studieordning kan du følge IV-fag på Summer University 2021.

Det er således ikke nødvendigt at ansøge om forhåndsgodkendelse hos studienævnet. Du kan tilmelde dig alle nedenstående kurser direkte i Stads på mitstudie.au.dk. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Hvis en Arts BA-studerende ønsker at tage et sommerkursus, der ikke udbydes som IV-fag og som derfor ikke er på nedenstående liste (fx hvis du læser BA IVK og ønsker at tage et BSS-fag som et IV-fag) skal du først søge om forhåndsgodkendelse via mitstudie.au.dk og herefter søget faget via dette link.

 

Fag Online/On campus ECTS Dato
Histories and Languages of the Viking Age: Old Norse & Medieval Latin On-Campus 10 5/7-23/7
Reading Women: Contemporary Feminist Literature from Latin America and Spain  Online 10 5/7-23/7
Serial(ized) crime on TV across Europe Online 10 5/7-23/7
Site-specific audiodrama  On-Campus 10 26/7-13/8
The Humanities and the Global Environmental Crisis Online 10 26/7-13/8
Talk at Work  Online 10 26/7-13/8
Reading Narratives of Slavery, Memory and Human Rights Online 10 2/8-13/8
Sounding city - sonic interventions and storytelling for liveable urban spaces On-Campus 10 9/8-20/8

 

Alle andre Arts uddannelser, herunder DPU

Evaluation, Education and Social Inequality:

For kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab er dette kursus IKKE forhåndsgodkendt som valgfag. Her skal kurset erstatte det obligatoriske fag (Modul 5): Evaluering.

Kurset er forhåndsgodkendt af studienævnet og skal søges gennem summer universitys hjemmeside. Der skal uploades en indskrivningsbekræftelse.

For alle andre kandidatuddannelser på DPU kan kurset vælges som 10 ECTS valgfag og man tilmelder sig gennem STADS.

For andre kandidatuddannelser på ARTS gælder at der skal søges en forhåndsgodkendelse hos studienævnet inden man kan søge kurset.

 

Fag Online/On campus ECTS Dato
Evaluation, Education and Social Inequality Online 10 5/7-16/7

Health

Klik på dit HE studie nedenfor for at se, hvilke Summer University kurser du kan tage.

I restpladsrunden skal du søge kurserne i STADS selvbetjeningen mellem 1-5 maj. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.  

Odontologi

KursusOnline/On campusNiveauECTSDatoer
Clinical Global Infectious DiseasesOn campusMA59/8-27/8
The Interdisciplinary Summer School on Neuroimaging (ISSN) OnlineMA52/7-23/7
Healthy Entrepreneurship and InnovationOnlineMA52/8-13/8
How to write and publish a research paperOn campusMA52/8-13/8
Mother-Child-HealthOnlineMA526/7-13/8 

Folkesundhedsvidenskab

KursusOnline/On campusNiveauECTSDatoer
Healthy Entrepreneurship and Innovation OnlineMA52/8-13/8
The Interdisciplinary Summer School on Cognitive NeuroscienceOnlineMA55/7-23/7
Mother-Child-HealthOnlineMA526/7-13/8
How to write and publish a research paper On campusMA52/8-13/8

Sundhedsfaglig kandidatuddannelse

KursusOnline/On campusNiveauECTSDatoer
Healthy Entrepreneurship and Innovation OnlineMA52/8-13/8
The Interdisciplinary Summer School on Cognitive NeuroscienceOnlineMA55/7-23/7
Mother-Child-HealthOnlineMA526/7-13/8

Sygepleje

KursusOnline/On campusNiveauECTSDatoer
Healthy Entrepreneurship and Innovation OnlineMA52/8-13/8
The Interdisciplinary Summer School on Cognitive NeuroscienceOnlineMA55/7-23/7
Mother-Child-Health OnlineMA526/7-13/8

Optometri og synsvidenskab

KursusOnline/On campusNiveauECTSDatoer
Healthy Entrepreneurship and Innovation OnlineMA52/8-13/8

Nat-Tech

Alle Nat-Tech uddannelser på nær ingeniøruddannelserne

De følgende kurser udbydes til Nat-Tech studerende (% ingeniørstuderende). Du kan søge kurserne i selvbetjeningen, STADS. I restpladsrunden er der åbent for ansøgninger mellem 1-5 maj. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

 

Fag Online/On campus Niveau ECTS Dato
Health Tech Innovation (dansk) On-Campus BA 5 3/8-21/8
Diagnosis of Plant Disease On-Campus MA 5 28/6-9/7
Climate Change - Cross-disciplinary Challenges and Solutions  On-Campus MA 5 2/8-13/8
Hands-on advanced methods and techniques in plant science and biotechnology  On-Campus MA 5 16/8-27/8
Gene Mapping Online MA 5 2/8-6/8
Genomic prediction in animals and plants Online MA 5 9/8-13/8
Feed Ration Planning in Dairy Cattle Herds On-Campus MA 5 9/8-19/8
Food & Ingredients On-Campus MA 5 27/7-7/8

Ingeniøruddannelserne

Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Dit studienævn har desværre ikke forhåndsgodkendt nogle kurser fra andre studieretninger. Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage kurser fra andre studieretninger, men det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mitstudie.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem mellem 1-5 maj.

Ansøgnings FAQ (2021)

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på hvilket kursus du har fået plads på i uge 17.
Hvis du ikke har fået plads på nogle af dine prioriteter, så sender vi dig en mail om det og henviser dig til vores restpladsrunde, hvor der kan søges plads på kurser med ledige pladser.

Kan man skifte fag når man først har fået en plads?

Det er desværre ikke muligt at skifte fag når du har først har fået en plads, du kan kun afmeldes via de gældende regler, som er beskrevet i dit optagelsesbrev. 

Er der ventelister til fyldte fag?

Det er desværrre ikke muligt at komme på venteliste til fyldte fag, så hvis du ikke har fået plads på en af dine prioriteter, er det fordi faget enten er fyldt eller aflyst og det er dermed ikke muligt at få plads eller komme på venteliste, eller skifte. 

Fordeles pladserne efter først til mølle?/Hvordan fordeles pladserne?

Nej! På ingen af kurserne fordeles pladserne efter først til mølle.

Pladserne fordeles efter en række overordnede principper

Medmindre andet er angivet i kursuskataloget, fordeles pladserne på et kursus til følgende grupper i prioriteret rækkefølge:

  • Aarhus Universitets studerende fra det primære eller de relaterede studieprogrammer
  • Aarhus Universitets studerende fra andre studieprogrammer (meritfag indenfor Aarhus Universitet)
  • Studerende fra andre danske universiteter der søger om kurset som meritmodul samt internationale studerende nomineret via en udvekslings- eller anden samarbejdsaftale.
  • Free movers og andre danske ansøgere (Tomplads)

Indenfor disse grupper fordeles pladserne som beskrevet i kursuskataloget.

Det betyder også at der reelt ikke er nogen forskel på, om du søger faget d. 15/1 eller d. 8/4, så længe du søger  inden d. 8/4 kl. 11.59.

Kan jeg ændre/afmelde min tilmelding?

Du kan frit ændre eller annullere din stads tilmelding så længe blanketten er åben frem til d. 8/4 kl. 11.59.

Herefter vil du kun kunne afmelde dig kurset efter de samme regler som der gælder for de almindelige semesterkurser.

Er det muligt at tage Summer University uden at kurset tæller med i mit studieprogram?

Nej, det er desværre ikke muligt at tage Summer University som en ekstra aktivitet uden at få det sat ind i din studieordning. Derfor kan du også kun tage Summer University hvis du har plads i dit studieprogram, og kun hvis du har plads indenfor den gruppe af kurser, som dit Summer University kursus hører til.

Min tilmelding bliver afvist i stads, hvad gør jeg?

Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.  

Jeg kan ikke finde det kursus jeg er interesseret i i stads?

Tjek for det første, at kurset udbydes til din studieordning og at du har plads i dit studieprogram. Hvis du er i tvivl om du har plads til kurset skal du kontakte din lokale studieadministration. Hvis kurset udbydes til din studieordning og du har plads i dit studieprogram, skal du skrive til summeruniversity@au.dk, så undersøger vi det nærmere.

Hvis du ikke har plads til kurset i dit studieprogram eller hvis kurset ikke udbydes af din studieordning, kan du prøve at søge om forhåndsgodkendelse til at følge faget som et gæstefag i stedet for. Du skal søge om forhåndsgodkendelse hos dit eget studienævn, før du søger om optagelse - læs mere om forhåndsgodkendelse af gæstefag her. Når du har fået forhåndsgodkendelse, skal du ansøge om optagelse her. Du kan læse mere om at søge sommerkurser som gæstefag her - vær opmærksom på at du skal søge i et andet system (AU Summer University online ansøgningssystem) end Selvbetjeningen.

Hvad gør jeg hvis jeg både vil søge et kursus fra eget studieprogram og et jeg skal bruge forhåndsgodkendelse til?

AU-studerende der ønsker både at søge kurser der udbydes af deres eget studieprogram og kurser de har fået forhåndsgodkendt af deres studienævn skal lave to ansøgninger: en ansøgning/tilmelding i Selvbetjeningen (for det kursus der udbydes af deres eget studieprogram) og en ansøgning i AU Summer University online ansøgningssystem for de kurser de har fået forhåndsgodkendt.

Kan jeg tage Summer University kurser som en del af min kandidatuddannelse inden jeg starter på min kandidat?

Studerende, som optages på følgende uddannelser, har ikke adgang til at følge kandidatfag:

- ITKO

- Cand.merc. (alle linjer)

- Cand.soc.

- Cand.merc.aud.

Medmindre du har søgt om optagelse på ovenstående kandidatuddannelser skal du følge denne procedure:

1.Søge almindelig optagelse på din kandidatuddannelse, hvis du ikke allerede har gjort det. Husk at ansøgningsfristen udløber til midnat mellem d. 1. og 2. marts. Systemet er meget langsomt, så start i god tid.

2.Tilmelde dig Summer University kurset inden d. 8. april kl. 12, via dette link, vælg Aarhus University student som student type, og når systemet beder om en forhåndsgodkendelse, skal du uploade kvittering for modtagelse af ansøgning om optagelse, som du har fået i ansøgningsportalen i forbindelse med, at du har søgt optagelse på kandidatuddannelsen. Kvitteringsbeskeden finder du under Beskeder, når du logger ind i ansøgningssystemet.

Midt april får du svar fra Summer University, på hvilket fag du er kommet ind på, herefter vil du kunne se faget i stads.

Du vil senest 1. juni få besked om optagelse på din kandidatuddannelse, og skal senest 15. juni bekræfte din studieplads. (OBS: Hvis du har søgt andre kandidatuddannelser end din retskravsuddannelse, er det under forudsætning af, at du bliver optaget på uddannelsen)

Du vil omkring d. 22. juni få en besked om, at du er indskrevet på din kandidatuddannelse. Herefter vil din tilmelding til Summer University falde på plads.

Indtil du er indskrevet, vil din tilmelding på Summer Uni faget stå som afvist i stads, også selvom du har fået besked om at du er optaget på faget. Du skal dog ikke være bekymret, det betyder ikke, at du ikke er tilmeldt kurset. 

Vær opmærksom på at studerende, der allerede er indskrevet på en kandidatuddannelse har fortrinsret til kurser med adgangsbegrænsning frem for studerende med en midlertidig indskrivning.

Hvis du læser på statskundskab eller jura og gerne vil tage et kandidatfag mellem din bachelor og kandidat skal du blot søge kurset i stads som på normalvis.

Kan jeg søge uden jeg har min forhåndsgodkendelse og så sende den senere?

Ja, det kan du godt. Hvis du herefter får forhåndsgodkendelsen inden d. 8. april kl.12 kan du selv uploade den til din ansøgning, hvis du først får den efter d. 8. april skal du sende den til os per mail.

Desværre kan vi ikke give dig en plads på dit ønskede kursus før vi har forhåndsgodkendelsen.