Summer University på AU

AU Summer University udbyder i år mere end 100 kurser for danske og internationale studerende. Kurserne undervises på engelsk af danske og internationale undervisere. De er altid 5 ECTS eller 10 ECTS kurser, og du kan kun tage op til 20 ects point per år, men kun et kursus af gangen.  

Tag fag på AU Summer University fordi du fx. skal i praktik og kommer til at mangle ECTS, fordi du kan lide et internationalt miljø, fordi du ikke fik nok ECTS i sidste semester eller bare fordi du brænder for at gå i dybden med et specielt kursus der kun udbydes på AU Summer University. 

Som studerende på AU Summer University har du desuden mulighed for at deltage i det sociale program sammen med de internationale studerende og alle fagene samles så vidt muligt i Nobelparken, hvor der bliver et fedt internationalt læringsmiljø med masser af liv, selvom resten af uni holder ferie. 

Nedenfor kan du se hvilke kurser der er godkendt til dit studie og hvordan du søger dem. Start med at vælge dit fakultet og herefter hvad du læser. 

Nyhed! ECTS-givende kursus for studerende med en forretningsidé

Har du en forretningside og har du allerede arbejdet med en forretningsmodel og lavet en tidlig prototype, udbyder Aarhus Universitet et sommerskolekursus, hvor du kan arbejde målrettet med finansiering og ressourcefrembringelse i den tidlige opstartsfase og få viden, kompetencer og færdigheder i brugen af fleksible forretningsplaner. Det er hensigten, at kurset skal kvalificere og konkretisere netop din/jeres forretningsidés potentielle sociale og/eller økonomiske værdiskabelse.  

Kurset er tværfagligt og åbent for alle kandidatstuderende fra samtlige fakulteter. Dit primære fokus er din egen forretningside, som du undervejs skal arbejde med i løbet af kurset. Det er endda muligt at ansøge om at arbejde flere studerende om det samme projekt.

Kurset er på 5 ECTS og udbydes af Institut for Virksomhedsledelse fra d. 27. juli – fredag 7. august.

Læs mere om kurset her.

Dette kursus kan ikke søges i stads, men skal søges via dette link.

For at søge kurset skal du lave en en-sides motiveret ansøgning der beskriver din forretningside og visualization of a business model canvas (see Osterwalder & Pigneur, 2010) herudover skal du uploade en indskrivningsbekræftelse fra stads, så vi kan se hvad du læser her på AU. 

Kurset skal søges inden d. 1 april.
Hvis du allerede har valgt andre kurser i stads kan du selv gå ind og annullere din tilmelding i stads og herefter søge dette kursus. 

Kurset er indtil videre forhåndsgodkendt til disse studieretninger:

BSS

Cand.Merc (alle)

Cand.Merc.Jur

MA CC

MSc Technology Based Business Development (Cand.Polyt)

Kandidatuddannelsen i Statskundskab

Cand.Oecon

HE

Kandidat i sygepleje

Sundhedsfaglig kandidat

Kandidat i Optometri    

ARTS

TBA

NAT-TECH

TBA

Hvis faget godkendes til andre studier vil det løbende blive opdateret her på siden. Indtil da kan du også vælge at søge en individuel forhåndsgodkendelse til faget, hvis dit studie ikke er på listen ovenfor. 

Hvilke kurser kan jeg tage på Summer University?

Aarhus BSS

Jura

Jurastuderende kan søge følgende Summer University fag i STADS til og med d. 1 april. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

KursusECTSNiveauDatoerSted
Animal Law10MA6/7-24/7Aarhus
Civil Law in the Digital Single Market10MA27/7-14/8  Aarhus & Kiel
Legal aspects of corporate governance10MA27/7-14/8Aarhus
Law in the digital economy10MA6/7-24/7Aarhus
Current Issues in European Human Rights Protection10MA27/7-14/8  

Aarhus

International Construction Law10 MA  20/7-31/7  Aarhus

Disse kurser kræver ikke forhåndsgodkendelse, hvis du læser på kandidatuddannelsen i jura. 

Statskundskab

Hvis du læser på kandidatuddannelsen i statskundskab kan du søge disse kurser frem til 1 april 2020.

For kurset International Organisation and Cooperation skal du søge kurset i STADS på samme måde som når du søger semesterkurser. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

For kurset Entrepreneurship and New Venture Creation skal du i stedet søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april. NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger dette fag. Da faget allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.

International Organisation and Cooperation

Entrepreneurship and New Venture Creation

Psykologi

Hvis du læser på bacheloruddannelsen i psykologi kan du søge følgende Summer University kursus mellem 15. januar og 1. april 2020. Du skal søge kurset i stads selvbetjeningen. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Youth, Drugs and Alcohol: Social Science Approaches

Hvis du læser på kandidatuddannelsen i Psykologi udbydes der ikke summer university kurser indenfor psykologi på kandidatniveau, det er dog muligt at tage kurser fra andre institutter. Dette kræver at du søger en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk og ansøger om plads på fagene i dette system inden d. 1 april.

BA MMC

Studienævnet for Virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående HA-fag til BA MMC-studerende. Fagene udbydes af Institut for Virksomhedsledelse. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

KursusECTSNiveauDatoerSted
Digital Business Innovation and Social Media10BA27/7-14/8Aarhus
Entrepreneurial Venturing5BA27/7-7/8Aarhus
Global Entrepreneurship10BA6/7-24/7Aarhus
Retail Management10BA27/7-14/8Aarhus
Social Marketing*5BA27/7-7/8Aarhus
Strategic Management of Risk5BA6/7-17/7Aarhus
Sports Marketing and Sponsorship10BA6/7-24/7Aarhus

* Faget kan kun tages under forudsætning af, at du ikke vælger valgfaget Social Marketing udbudt på BA MMC-uddannelsen.

MA CC

Fagstudienævnet for virksomhedskommunikation og IT har forhåndsgodkendt nedenstående fag som MA CC valgfag, der udbydes af Institut for Virksomhedsledelse.

Nedenstående fag kan ikke findes på STADS selvbetjeningen. De skal istedet søges via dette link fra d. 15 januar til den 1. April. Læs guiden i bunden af listen.     

KursusECTSTermDatoer
Digital Technology and Innovation Strategy  516/7-17/7  
Designing and Managing a Salesforce  516/7-17/7  
Managing China Cross-border Development  1016/7-24/7  
Strategic Management of Creativity and Innovation  1016/7-24/7  
Language and Marketing  1016/7-24/7  
Service Management and Marketing  10127/7-14/8  
Managing the Family Business516/7-17/7 
Leading and Designing Organisations 1016/7-24/7   
Diversity in the Workplace516/7-17/7  
Transformative Services and Well-being  1016/7-24/7 
Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management  10227/7-14/8  
Management Information Systems  10227/7-14/8  
Brand Management and Innovation by Design 10227/7-14/8  
New Venture Creation  10227/7-14/8  
Leadership, Management Strategy and Business Ethics  10227/7-14/8  
Organisational Misbehaviour5227/7-7/8  
Vision, Decision and Leadership 5227/7-7/8 
Entrepreneurship and New Venture Creation5227/7-7/8

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15 januar til den 1. April.

Guide: Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk (du kan lave den ved at vælge udskrifter - og vælg indskrivningsbekræftelse fra drop down menuen og "dan PDF". 

I ansøgningssystemet kan du tilføje 2 prioriteter til din ansøgning automatisk og i step 6/7 kan du manuelt skrive alle de prioriteter du har lyst til, du kan prioritere så mange du vil. 

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

Overgang fra MA CC til CM SC i 2020

Hvis du er MA CC studerende der søger ind på CM SC i 2020 (læs mere her) er det disse tre kurser du kan tage på summer university:

Du skal søge disse fag fra d. 15 januar til d. 1 februar. Herefter får du besked på hvilket fag du er kommet ind på, så du ved det inden du skal søge ind på CM SC inden 1 marts.

Sådan søger du
1.Opret bruger i dette ansgøningssystem og vælg Aarhus University student som student type. Du kan ikke finde disse kurser i stads. 

2.Prioriter blandt de tre kurser (du kan tilføje to på listen og kan så tilføje din 3 prioritet til sidst i kommentarfeltet)

3. Når systemet beder om en Preliminary approval (forhåndsgodkendelse) skal du uploade en indskrivningsbekræftelse fra stads (så vi kan se at du er MA CC studerende. Du behøves ikke en forhåndsgodkendelse for at søge, da fagene er godkendt til alle MA CC studerende. 

Der er reserveret 15 pladser på hvert kursus til MA CC studerende der vil skifte til CM SC. Så hvis du prioriterer blandt alle tre fag, forventer vi derfor at kunne tilbyde plads på et af de tre fag til alle MA CC studerende der vil skifte til CM SC.

Læg mærke til at du skal søge inden d. 1 februar og ikke inden d. 1 april, dette er for at du ved besked inden deadline for at søge ind på CM SC (alle andre studerende skal stadig blot søge inden 1. april). 

HA (dansk og engelsksproget)

Følgende bachelorkurser udbydes til HA/BSc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15 januar og 1 april 2020. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du får besked på, om du har fået en plads i uge 17.
Hvis du ikke får plads på et af de kurser du har valgt vil du kunne søge igen fra d. 24-26/4 og herefter få besked, så du ved om du har fået et summer university fag eller ej, inden du skal søge efterårssemesterfag (1-5 maj). 

 

Department of Management (MGMT) ECTS Term  Datoer
Social Marketing 5 2 27/7-7/8
Sports marketing and Sponsorship 10 1 6/7-24/7
Global Entrepreneurship 10 1 6/7-24/7
Retail Management 10 2 27/7-14/8
Strategic Management of Risk 5 1 6/7-17/7
Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success 5 2 27/7-7/8
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in real life 5 2 27/7-7/8
Digital Business Innovation and Social Media 10 2 27/7-14/8
Department of Economics and Business Economics (ECON)ECTSTerm Datoer
Business Intelligence from Web Data Analytics and Data Mining1016/7-24/7
Analytics Mindset in Accounting & Business51 6/7-17/7
Financial and Decision Making-A Simulation Approach51 6/7-17/7
Global Logistics & International Trade51 6/7-17/7
Mergers and Acquisitions52 27/7-7/8
Money and Banking52 27/7-7/8
Designing Survey Research52 27/7-7/8
Emerging Innovation in Finance102 27/7-14/8
Economics of Football: How behavioral economics can explain soccer10227/7-14/8
International Trade and Policy in the Era of Nationalism10227/7-14/8  

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Top-up – HA – Supplering for erhvervsakademiuddannelser

Alle Summer University fag er designet som valgfag, og da der desværre ikke indgår valgfag i top-up programmet er det derfor ikke muligt at tage AU Summer University fag som en del af dit top-up program.

Det er dog stadig muligt at søge kurserne, som ekstra curriculær aktivitet. Men i det tilfælde vil du tage kurserne som betalingsstuderende.

Kurserne koster 2500 dkr. for 5 ects og 5000 dkr. for 10 ects point. 

Du søger fagene via dette link hvor du skal vælge freemover som student type.

Systemet vil bede dig uploade; en engelsk test, en kopi af pas og din karakterudskrift. Men da du allerede læser på AU bedes du istedet blot uploade en karakterudskrift fra mit.au.dk som alle tre dokumenter, altså skal du uploade den 3 gange.

Kurset vil ikke fremgå af dit eksamensbevis når du afslutter din top-up, men du vil istedet modtage et enkeltfagsbevis hvor faget er på, som du kan bruge som bilag til dit eksamensbevis.

HA (jur.)

Følgende bachelorkurser udbydes til HA/BSc studerende. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15 januar og 1 april 2020. Der gives automatisk merit for disse fag, du skal altså ikke søge om en forhåndsgodkendelse for at tage dem, men kan blot vælge dem i stads.  Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du får besked på, om du har fået en plads i uge 17.
Hvis du ikke får plads på et af de kurser du har valgt, vil du kunne søge igen fra d. 24-26/4 og herefter få besked, så du ved om du har fået et summer university fag eller ej, inden du skal søge efterårssemesterfag (1-5 maj). 

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 5. semester (også selvom du fx. tager dem mellem dit 2. og 3. semester). 

 

 

Department of Management (MGMT)ECTSTerm Datoer
Social Marketing5227/7-7/8
Sports marketing and Sponsorship1016/7-24/7
Global Entrepreneurship1016/7-24/7
Retail Management10227/7-14/8
Strategic Management of Risk516/7-17/7
Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success5227/7-7/8
Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in real life5227/7-7/8
Digital Business Innovation and Social Media10227/7-14/8
Department of Economics and Business Economics (ECON)ECTSTerm Datoer
Business Intelligence from Web Data Analytics and Data Mining1016/7-24/7
Analytics Mindset in Accounting & Business516/7-17/7
Financial and Decision Making-A Simulation Approach516/7-17/7
Global Logistics & International Trade516/7-17/7
Mergers and Acquisitions5227/7-7/8
Money and Banking5227/7-7/8
Emerging Innovation in Finance10227/7-14/8
Economics of Football: How behavioral economics can explain soccer10227/7-14/8
International Trade and Policy in the Era of Nationalism10227/7-14/8  

STADS ansøgningsguide til HA/Bsc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Cand.Merc.

Følgende kandidatkurser udbydes til cand.merc studerende. Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15. januar og 1. april 2020. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Lige nu lader det især til at Term 2 blanketten kan drille, da der kommer en boks op. 

Denne kan du dog få væk ved at trykke gem også burde du kunne gå videre. 

Hvis du har problemer med at få gemt/bekræftet din tilmelding, så prøv følgende: 

  • Har du prøvet en anden browser?
  • Har du prøvet at slette historik/Clear cache?
  • Har du evt. slået en pop-up-blocker til?

Vi får løbende tilmeldinger, også til term 2 fagene og til fx. Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management, så de fleste kan altså tilmelde sig, men vi hører gerne fra dig hvis ovenstående ikke virker. 

Du får besked på, om du har fået en plads i uge 17.
Hvis du ikke får plads på et af de kurser du har valgt, vil du kunne søge igen fra d. 24-26/4 og herefter få besked, så du ved om du har fået et summer university fag eller ej, inden du skal søge efterårssemesterfag (1-5 maj).   

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 3. semester. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University per år, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.  

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Virksomhedsledelse (Department of Management)  

KursusECTSTermDatoer
Digital Technology and Innovation Strategy  516/7-17/7  
Designing and Managing a Salesforce  516/7-17/7  
Managing China Cross-border Development  1016/7-24/7  
Strategic Management of Creativity and Innovation  1016/7-24/7  
Language and Marketing  1016/7-24/7  
Service Management and Marketing  10227/7-14/8  
Managing the Family Business516/7-17/7 
Leading and Designing Organisations 1016/7-24/7   
Diversity in the Workplace516/7-17/7  
Transformative Services and Well-being  1016/7-24/7 
Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management  10227/7-14/8  
Management Information Systems  10227/7-14/8  
Brand Management and Innovation by Design 10227/7-14/8  
New Venture Creation  10227/7-14/8  
Leadership, Management Strategy and Business Ethics  10227/7-14/8  
Organisational Misbehaviour5227/7-7/8  
Online Reputation Management10227/7-14/8  
Practical Methods for Conducting Research on Internship10227/7-14/8   
Vision, Decision and Leadership 5227/7-7/8 
Entrepreneurship and new venture creation5227/7-7/8

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Økonomi (Department of Economics and Business Economics)  

KursusECTSTermDatoer
Forensic Accounting Fraud Analytics516/7-17/7
Corporate Governance1016/7-24/7
Lean Management1016/7-24/7
Intensive Introduction to Data Science in Python1016/7-24/7  
Sustainable Finance5227/7-7/8
Financial Risk Management10227/7-14/8
Fixed Income Derivatives5227/7-7/8
Financial Analytics in R5227/7-7/8
Issues in Energy and Environmental Management 5227/7-7/8
Exchange Traded Funds (ETFs), Mutual Funds and REITs5227/7-7/8
Entrepreneurial Finance10227/7-14/8

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af  Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (Department of Business Development and Technology). Disse kurser kan ikke søges gennem selvbetjeningen/stads, men skal i stedet søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april. NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk. Du behøves altså ikke søge en forhåndsgodkendelse hvis du læser cand.merc og interesseret i et af de to nedenstående fag. 

KursusECTSTermDatoer
Enabling Digital Transformation in Manufacturing and Supply Chains5227/7-7/8
Six Sigma Design and Innovation102 27/7-14/8

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Cand.merc. (jur)

Følgende kurser udbydes til kandidatstuderende i Economics and Business administration, retningen cand.merc.jur.

Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15. januar og 1. april 2020. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du får besked på, om du har fået en plads i uge 17.
Hvis du ikke får plads på et af de kurser du har valgt, vil du kunne søge igen fra d. 24-26/4 og herefter få besked, så du ved om du har fået et summer university fag eller ej, inden du skal søge efterårssemesterfag (1-5 maj).   

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i STADS.  

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Virksomhedsledelse (Department of Management)

KursusECTSTermDatoer
Digital Technology and Innovation Strategy  516/7-17/7  
Designing and Managing a Salesforce  516/7-17/7  
Managing China Cross-border Development  1016/7-24/7  
Strategic Management of Creativity and Innovation  1016/7-24/7  
Language and Marketing  1016/7-24/7  
Service Management and Marketing  10127/7-14/8  
Managing the Family Business516/7-17/7 
Leading and Designing Organisations 1016/7-24/7   
Diversity in the Workplace516/7-17/7  
Transformative Services and Well-being  1016/7-24/7 
Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management  10227/7-14/8  
Management Information Systems  10227/7-14/8  
Brand Management and Innovation by Design 10227/7-14/8  
New Venture Creation  10227/7-14/8  
Leadership, Management Strategy and Business Ethics  10227/7-14/8  
Organisational Misbehaviour52 27/7-7/8  
Online Reputation Management5227/7-14/8  
Practical Methods for Conducting Research on Internship10227/7-14/8   
Vision, Decision and Leadership  52 27/7-7/8 
Entrepreneurship and New Venture Creation5227/7-7/8

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Økonomi (Department of Economics and Business Economics)

KursusECTSTermDatoer
Forensic Accounting Fraud Analytics516/7-17/7
Corporate Governance1016/7-24/7
Lean Management1016/7-24/7
Sustainable Finance5227/7-7/8
Financial Risk Management10227/7-14/8
Fixed Income Derivatives5227/7-7/8
Financial Analytics in R5227/7-7/8
Issues in Energy and Environmental Management 5227/7-7/8
Exchange Traded Funds (ETFs), Mutual Funds and REITs5227/7-7/8
Entrepreneurial Finance10227/7-14/8

  Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Jura

KursustitelNiveauECTSTerm Datoer
Animal LawMA1016/7-24/7
International Construction LawMA10220/7-31/7
Civil Law in the Digital Single Market MA10227/7-14/8
Legal Aspects of Corporate GovernanceMA10227/7-14/8
Law in the digital economyMA101  6/7-24/7  

Hvis du ønsker at søge et andet kursus, som er udbudt af en anden studieretning, skal du først søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april.

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

Cand.merc.aud

Følgende kandidatkurser udbydes til cand.merc.aud studerende. Disse fag skal søges i stads og kræver ikke en forhåndsgodkendelse. Du søger disse kurser i selvbetjeningen (STADS) gennem mit.au.dk på samme måde som du søger almindelige valgfag. Du kan søge kurserne mellem 15. januar og 1. april 2020. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Du får besked på, om du har fået en plads i uge 17.
Hvis du ikke får plads på et af de kurser du har valgt, vil du kunne søge igen fra d. 24-26/4 og herefter få besked, så du ved om du har fået et summer university fag eller ej, inden du skal søge efterårssemesterfag (1-5 maj).   

Når du har bestået vil pointene automatisk blive indsat som valgfag på dit 3. semester. 

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.  

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Virksomhedsledelse (Department of Management)  

KursusECTSTermDatoer
Digital Technology and Innovation Strategy  516/7-17/7  
Managing the Family Business516/7-17/7 
Diversity in the Workplace516/7-17/7  
New Venture Creation  10227/7-14/8  
Leadership, Management Strategy and Business Ethics  10227/7-14/8  
Organisational Misbehaviour5227/7-7/8  

Kandidatkurserne nedenfor udbydes af Institut for Økonomi (Department of Economics and Business Economics)  

KursusECTSTermDatoer
Forensic Accounting Fraud Analytics516/7-17/7
Corporate Governance1016/7-24/7
Lean Management1016/7-24/7
Intensive Introduction to Data Science in Python1016/7-24/7  
Sustainable Finance5227/7-7/8
Financial Risk Management10227/7-14/8
Fixed Income Derivatives5227/7-7/8
Financial Analytics in R5227/7-7/8
Issues in Energy and Environmental Management 5227/7-7/8
Exchange Traded Funds (ETFs), Mutual Funds and REITs5227/7-7/8
Entrepreneurial Finance10227/7-14/8

Kandidatkurset nedenfor udbydes af  Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (Department of Business Development and Technology). Dette kursus er forhåndsgodkendt til cand.merc.aud men, kan ikke søges gennem selvbetjeningen, det skal i stedet søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april. Når systemet beder dig om en forhåndsgodkendelse bedes du istedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk. 

KursusECTSTermDatoer
Enabling Digital Transformation in Manufacturing and Supply Chains5227/7-7/8

STADS ansøgningsguide til Cand.Merc studerende

Du kan tage op til 20 ECTS point på Summer University, men du kan kun tage et fag i hver periode. Hver periode har sin egen tilmeldingsblanket, hvor du kan prioritere op til 10 fag på hver blanket. Husk at tjek om der er nogle særlige bemærkninger til faget i kolonnen "Info" i stads.

Sådan søger du om at få ét fag i selvbetjeningen: For at søge om et fag skal du vælge minimum en første prioritet, og højest 10 prioriteter i alt (enten på samme blanket eller ved at tilføje en første prioritet i en periode og en anden prioritet i en anden periode etc. ved at bruge begge blanketter).

Sådan søger du om at få to fag i selvbetjeningen:  For at søge om to fag skal du minimum tilføje en første prioritet i hver periode, ved at bruge begge blanketter.

Hvis du søger om en første prioritet i begge perioder betyder det at du gerne vil have to fag, og du vil derfor blive tilmeldt to fag, så du bedes kun tilføje to første prioriteter hvis du ønsker at tage to fag.

FAQ selvbetjeningsblanketter

Jeg skal i praktik/på udveksling og har desperat brug for et Summer University fag, kan jeg være sikker på at få plads på et fag? 

Hvis du ikke får plads på de fag du søger i første omgang grundet fx. overbookning eller aflysning vil du kunne søge restpladser i stads fra d. 26-26/4. Langt de fleste får deres første eller anden prioritet.

Men der er desværre ingen garanti for at du får plads, heller ikke selvom at du læser på AU. Summer University skal ses som et tilbud om at få fleksibilitet i studieprogrammet og ikke som en garanti for at du kan få fx. 15 ects point. 

Okay, men for en sikkerheds skyld så tilføjer jeg altså lige 10 prioriteter i hver periode, på den måde har jeg teknisk set 20 prioriteter, også er jeg sikker på at få et fag?

Dette vil ikke være en smart løsning hvis du kun ønsker at tage et fag, da vi automatisk går ud fra at du gerne vil have to fag hvis du har mere end en første prioritet og du vil derfor blive tilmeldt to fag. Når du først er tilmeldt et fag kan du kun blive afmeldt hvis du får en dispensation fra studienævnet, hvilket kan tage flere uger og kræve en del papirarbejde. 

Min første prioritet og øvrige prioriteter er ikke i samme periode, hvad gør jeg?

Dette kan systemet fint håndtere, du tilføjer bare din første prioritet i en periode og åbner herefter den anden blanket for den anden periode og tilføjer dine øvrige prioriteter (uden også at tilføje en første prioritet i samme periode som dine øvrige prioriteter). 

Hvordan sikrer jeg mig at kombinationen af fag går op med det antal point jeg gerne vil have?

Hvis du fx. skal have 15 point og ikke 20 eller omvendt, og du derfor har søgt forskelligt mellem 10 og 5 points fag, i forskellige perioder, prioriteter og blanketter vil vi forsøge at få det til at gå op ved at kigge på hvilken kombination dine to første prioriteter har. Hvis de giver 15 vil vi forsøge at få din sammensætning til at gå op med 15 osv., hvis du ikke kan få begge dine prioriteter. En del af fordelingen sker dog automatisk via et job i stads, derfor kan vi ikke garantere at det kommer til at gå op, men skulle det ske at du kommer på to fag der giver en uønsket samlet mængde ECTS så kontakt os endelig på summeruniversity@au.dk også vil vi forsøge at hjælpe dig. 

ITKO

Der udbydes ikke fag direkte til ITKO studerende, så før at du som ITKO-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar til den 1. April.

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 1 april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mit.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse).  

GMM

Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi har forhåndsgodkendt nedenstående fag, der udbydes af Institut for Virksomhedsledelse:

Global Entrepreneurship

10

1

6/7-24/7

Entrepreneurial Venturing: An Introduction to Concepts and Tools for Success

5

2

27/7-7/8

Introduction to Design Thinking: Understanding Creativity and Applying Innovation in real life

5

2

27/7-7/8

Digital Business Innovation and Social Media

10

2

27/7-14/8


Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi har desuden forhåndsgodkendt nedenstående fag, der udbydes af Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi:

Department of Economics and Business Economics (ECON)

ECTS

Term 

Datoer

Business Intelligence from Web Data Analytics and Data Mining

10

1

6/7-24/7

Mergers and Acquisitions

5

2

27/7-7/8

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15. januar til den 1. april.

NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en  indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.    

BDE

Der udbydes ikke fag direkte til BDE studerende, så før at du som BDE-studerende kan tage et fag, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her. 

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar til den 1. April. 

MSc Technology Based Business Development (cand.polyt)

Nedenstående kandidatfag udbydes af Institut for Forretningsudvikling og Teknologi:

Disse fag skal søges fra d. 15. Januar til og med den 1. April via mit.au.dk på samme måde, som når du vælger almindelige valgfag. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

 

Herudover har Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi forhåndsgodkendt nedenstående kandidatfag, som udbydes af Institut for Virksomhedsledelse eller Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi.

Kursus

ECTS

Term

Datoer

Inden for Social science

Service Management and Marketing  

10

1

27/7-14/8  

Nej

Vision, Decision and Leadership 

5

2

27/7-7/8 

Ja

Organisational Misbehaviour

5

2

27/7-7/8  

Ja

Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management  

10

2

27/7-14/8  

Nej

Management Information Systems  

10

2

27/7-14/8  

Nej

Leading and Designing Organisations 

10

1

6/7-24/7   

Ja

New Venture Creation  

10

2

27/7-14/8  

Ja

Leadership, Management Strategy and Business Ethics  

10

2

27/7-14/8  

Ja

Intensive Introduction to Data Science in Python

10

1

6/7-24/7  

Nej

Financial Analytics in R

5

2

27/7-7/8

Nej

Issues in Energy and Environmental Management 

5

2

27/7-7/8

Nej

Entrepreneurship and New Venture Creation 5 2 27/7-7/8

Vær opmærksom på at det i forbindelse med valgfag på kandidatuddannelsen i Teknologibaseret Forretningsudvikling kun er muligt at vælge 10 ECTS inden for området Social Science.

Ovenstående fag fra Institut for Virksomhedsledelse og Institut for Økonomi og Erhvervsøkonomi kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15 januar  til den 1. April.

NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

Cand.Soc

Der udbydes ikke cand.soc-fag på AU Summer University i 2020. Studerende der ønsker at følge eksempelvis et cand.merc.-fag skal derfor søge om individuel forhåndsgodkendelse hos studienævnet for erhvervsøkonomi.   

Forhåndsgodkendte fag skal herefter søges i vores ansøgningssystem fra d. 15/1 til d. 1/4. 

Cand.Oecon

Følgende kandidatkursus udbydes til cand.oecon studerende med undtagelse af specialiseringen i Politik og Økonomi. Faget indsættes i mobilitetsvinduet sammen med Project-based Internships, fag fra udveksling og Topics.

Nedenstående fag udbydes af Institut for Virksomhedsledelse (Department of Management. Dette kursus kan ikke søges gennem selvbetjeningen/stads, men skal i stedet søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april. NB! Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger faget. Da faget allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk. Du behøves altså ikke søge en forhåndsgodkendelse hvis du læser cand.oecon og interesseret i nedenstående fag. 

KursusECTSTermDatoer
Entrepreneurship and New Venture Creation 5227/7-7/8  

For flere fag henviser vi i stedet til Cand.Oecon's egne augustseminarer.

Arts

Alle Arts uddannelser med IV - eller HUM fag i studieordningen

Nedenstående IV-fag er godkendt til alle Arts uddannelser der indeholder HUM eller IV fag i deres studieordning (herunder BA IVK studerende). Fagene skal søges i stads selvbetjeningen mellem d.15 januar og 1 april. Alle IV-fag er også forhåndsgodkendt som HUM-fag, så har du HUM-fag i din studieordning kan du følge IV-fag på Summer University 2020.

Det er således ikke nødvendigt at ansøge om forhåndsgodkendelse hos studienævnet. Du kan tilmelde dig alle nedenstående kurser direkte i Stads på mit.au.dk. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Hvis en Arts BA-studerende ønsker at tage et sommerkursus, der ikke udbydes som IV-fag og som derfor ikke er på nedenstående liste (fx hvis du læser BA IVK og ønsker at tage et BSS-fag som et IV-fag) skal du først søge om forhåndsgodkendelse via mit.au.dk og herefter søget faget via dette link.   

  Fag   Institut ECTS Datoer  
Cross-cultural Negotiation  IKK 10 6/7-17/7
Managing language i international organisations IKK 10 6/7-17/7
Expertise, trust and narrative IKK 10 6/7-24/7
How Do We Think about Animals? An Introduction to Human-Animal Studies Across Disciplines IKK 10 6/7-24/7
Digital culture and visual thinking  IKK 10 27/7-14/8
Histories and Languages of the Viking Age: Old Norse & Medieval Latin IKS 10 13/7-24/7
Serial(ized) crime on TV across Europe IKK 10 20/7-7/8
Visual media production: Making short fiction films  IKK 10 20/7-7/8
Global Fandom in the Digital Age IKK 10 27/7-14/8
Visual Anthropology Today: Infrastructures for Seeing, Thinking and Knowing IKS 10 27/7-14/8
The archaeology of the Viking Age – the making of maritime Scandinavia  IKS 10 27/7-14/8
Sex, Death and Fiction: Evolutionary Literary and Film Study IKK 10 27/7-14/8
Site-Specific Audio Drama  IKK 10 27/7-14/8
Sustainable entrepreneurship  IKK 10 27/7-14/8
Game.Play.Design  IKK 10 27/7-14/8
Reading narratives of slavery, memory and human rights IKK 10 3/8-14/8
The Humanities and the Global Environmental Crisis IKS 10 27/7-7/8

CLM (Cand.Ling.Merc.)

Fagstudienævnet har forhåndsgodkendt nedenstående fag som CLM valgfag. Nedenstående fag kan ikke findes på STADS selvbetjeningen. De skal i stedet søges via dette link fra d. 15 januar til den 1. April.

Kandidatkurser

ECTS

Strategic Management of Creativity and Innovation  

10

Language and Marketing  

10

Service Management and Marketing  

10

Diversity in the Workplace

5

Consulting Frameworks, International PMOs and Project Management  

10

Brand Management and Innovation by Design 

10

New Venture Creation  

10

Leadership, Management Strategy and Business Ethics  

10

Organisational Misbehaviour

5

Online Reputation Management

10

Vision, Decision and Leadership 

10

Ovenstående fag kan ikke findes på selvbetjeningen i tilmeldingsperioden. De skal derfor søges via dette link fra d. 15 januar til den 1. April. Ansøgningssystemet vil automatisk bede om en forhåndsgodkendelse, når du vælger et eller flere af disse fag. Da fagene allerede er forhåndsgodkendt til dit studie, bedes du i stedet uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk (du kan lave den ved at vælge udskrifter - og vælg indskrivningsbekræftelse fra drop down menuen og "dan PDF".

I ansøgningssystemet kan du tilføje 2 prioriteter til din ansøgning automatisk og i step 6/7 kan du manuelt skrive alle de prioriteter du har lyst til, du kan prioritere så mange du vil.

Når du søger om fag via Summer University, bør du være særligt opmærksom på, at de søgte fag kan have anbefalede forudsætningskrav. Disse står angivet i de enkelte kursusbeskrivelser i kursuskataloget. Det er dit eget ansvar at leve op til disse forudsætninger, og der vil ikke blive taget hensyn til eventuel manglende baggrundsviden.

Alle andre Arts uddannelser, herunder DPU

Hvis du læser en Arts uddannelse som ikke er CLM eller som ikke har IV-eller HUM fag udbydes der ikke fag direkte til din uddannelse, så før at du kan tage et fag på AU Summer University, skal du søge om forhåndsgodkendelse af faget via mit.au.dk.

Du finder en liste over alle fagene på Summer University her

Når du har forhåndsgodkendelsen kan du søge plads på faget via dette link. Ansøgningsperioden løber fra d. 15. Januar til den 1. April.

Hvis du ikke når at få din forhåndsgodkendelse inden d. 1 april, kan du stadigvæk søge og herefter eftersende din forhåndsgodkendelse. I såfald kan du bare uploade en kvittering på at du har søgt forhåndsgodkendelse i stedet for (den som du får automatisk på mit.au.dk når du indsender ansøgning om forhåndsgodkendelse). 

Health

AU Summer University kurser kan søges af HE studerende i STADS i følgende perioder:

  • 1.-5. november 2019
  • 15. januar - 1. april 2020
  • 1.-5. maj 2020 (kun restpladser)

Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Alle kurserne foregår i Aarhus.

Klik på dit HE studie nedenfor for at se, hvilke Summer University kurser du kan tage.

Folkesundhedsvidenskab

Sundhedsfaglig kandidatuddannelse

Optometri og synsvidenskab

Nat-Tech

Alle Nat-Tech uddannelser på nær ingeniøruddannelserne

De følgende kurser udbydes til Nat-Tech studerende (% ingeniørstuderende). Du kan søge kurserne i selvbetjeningen, STADS, fra 15. januar-1. april. Alle kurserne er kandidatkurser og 5 ects point. Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.

Department of Molecular Biology and Genetics 
Kursustitel Datoer Sted
Gene Mapping  3/8-8/8 Aarhus
Genomic prediction in animals and plants 10/8-14/8 Aarhus
Hands-on advanced methods and techniques in plant science and biotechnology  10/8-21/8 Flakkebjerg
Department of Agroecology
Kursustitel Datoer Sted
Integrated Nutrient Management 28/6-4/7 Skjern
Diagnosis of Plant Disease 29/6-10/7 Flakkebjerg
Bioactive Molecules in Agroecology 27/7-7/8 Flakkebjerg
Nutrient Absorption and Metabolism 3/8-19/8 Foulum
Department of Bioscience
Kursustitel Datoer Sted
Advanced Water Cycle Management 16/8-28/8 Låsby Kro
Risk Assessment of Xenobiotics 6/7-17/7 Aarhus
Department of Food Science
Kursustitel Datoer Sted
Food & Ingredients  27/7-7/8 + 1 week of online material before Agro Food Park
Summer school in food entrepreneurship  10/8-14/8 + 2 weeks of online discussion and material before Agro Food Park
Sustainable Food Packaging Design  3/8-7/8 + 2 weeks of online material before Agro Food Park
Center for Bioinformatik (BiRC)
Kursustitel Datoer Sted
Next-Generation Sequencing 22/6-26/6 Aarhus
Interdisciplinary Nanoscience Center (iNANO)
Kursustitel Datoer Sted
Application of Synchrotron Radiation in Nanoscience Online 13/7-14/8, Hamborg, 16/8-21/8 Online/Hamborg
Department of Geoscience
Kursustitel Datoer Sted
Climate Change - Crossdisciplinary Challenges and Solutions 3/8-14/8 Aarhus

Ingeniøruddannelserne

Følgende kurser udbydes til ingeniørstuderende i 2020:

Kursustitel Niveau ECTS Datoer
Wind Power Summer School - In Cooperation with Vestas Wind Systems A/S & Siemens Gamesa Renewable Energy A/S B.Sc 5 9/8-21/8
Health tech Innovation (dansk) B.Sc 5 3/8-21/8
International Construction Law M.Sc 10 20/7-31/7

Hvis du ønsker at søge et af disse kurser, skal du gøre det gennem vores ansøgningssystem og ikke i STADS.

ansøgningssystemet skal du vælge "AU Student" som Student Type. Husk, du skal uploade en motiveret ansøgning og et CV. I stedet for en forhåndsgodkendelse, som systemet vil bede dig om, kan du uploade en indskrivningsbekræftelse fra mit.au.dk

Wind Power Summer School: 

For at søge kurset, skal du søge det i vores online  ansøgningssystem  og ikke i mit.au.dk. Hvis du bliver optaget, registrerer vi dig i STADS. Når du søger kurset i online ansøgningssystemet, skal du vælge ”Aarhus University Student” under Student Type.

Du vil blive bedt om at uploade en motiveret ansøgning og dit CV.

Du vil også blive bedt om at uploade en forhåndsgodkendelse. Hvis du er studerende på en af følgende uddannelser: Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik, Diplomingeniøruddannelsen i elektrisk energiteknologi, Diplomuddannelsen i elektronik skal du i stedet uploade en resultatudskrift fra din studieselvbetjening.

Studerende på alle andre uddannelser skal uploade en forhåndsgodkendelse eller en godkendt studiekontrakt samt en resultatudskrift. 

Health Tech Innovation:

For at søge kurset Health Tech Innovation, skal du søge det i vores online  ansøgningssystem  og ikke i mit.au.dk. Hvis du bliver optaget, registrerer vi dig i STADS. Når du søger kurset i online ansøgningssystemet, skal du vælge ”Aarhus University Student” under Student Type.

Du vil blive bedt om at uploade en motiveret ansøgning og dit CV.

Du vil også blive bedt om at uploade en forhåndsgodkendelse. Hvis du er studerende på en af følgende uddannelser: Diplomingeniøruddannelsen i sundhedsteknologi, Diplomingeniøruddannelsen i informations- og kommunikationsteknologi, Diplomingeniøruddannelsen i maskinteknik, Diplomingeniøruddannelsen i elektronik (Herning), Diplomingeniøruddannelsen i elektronik (Herning) skal du i stedet uploade en resultatudskrift fra din studieselvbetjening.

Studerende på alle andre uddannelser skal uploade en forhåndsgodkendelse eller en godkendt studiekontrakt.

Forhåndsgodkendte kurser fra andre studieretninger

Dit studienævn har desværre ikke forhåndsgodkendt nogle kurser fra andre studieretninger endnu, men når de gør skriver vi dem her.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan tage kurser fra andre studieretninger, men det betyder at du først skal søge om en forhåndsgodkendelse via mit.au.dk.

Herefter skal faget søges i vores online ansøgningssystem inden d. 1. april.

Ansøgnings FAQ

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Du får svar på hvilket kursus du har fået plads i midten af april, et par uger efter vores deadline.
Hvis du ikke har fået plads på nogle af dine prioriteter, så sender vi dig en mail om det og henviser dig til vores restpladsrunde d. 1-5 maj, hvor der kan søges plads på kurser med ledige pladser.

Fordeles pladserne efter først til mølle?/Hvordan fordeles pladserne?

Nej! På ingen af kurserne fordeles pladserne efter først til mølle.

Pladserne fordeles efter en række overordnede principper

Medmindre andet er angivet i kursuskataloget, fordeles pladserne på et kursus til følgende grupper i prioriteret rækkefølge:

  • Aarhus Universitets studerende fra det primære eller de relaterede studieprogrammer
  • Aarhus Universitets studerende fra andre studieprogrammer (meritfag indenfor Aarhus Universitet)
  • Studerende fra andre danske universiteter der søger om kurset som meritmodul samt internationale studerende nomineret via en udvekslings- eller anden samarbejdsaftale.
  • Free movers og andre danske ansøgere (Tomplads)

Indenfor disse grupper fordeles pladserne som beskrevet i kursuskataloget.

Det betyder også at der reelt ikke er nogen forskel på, om du søger faget d. 15/1 eller d. 1/4, så længe du søger  inden d. 1/4 kl. 23.59.

Kan jeg ændre/afmelde min tilmelding?

Du kan frit ændre eller annullere din stads tilmelding så længe blanketten er åben frem til d. 1/4 kl. 23 59.

Herefter er det kun muligt at skifte kursus med en dispensation fra studienævnet og du vil kun kunne afmelde dig kurset efter de samme regler som der gælder for de almindelige semesterkurser.

Er det muligt at tage Summer University uden at kurset tæller med i mit studieprogram?

Nej, det er desværre ikke muligt at tage Summer University som en ekstra aktivitet uden at få det sat ind i din studieordning. Derfor kan du også kun tage Summer University hvis du har plads i dit studieprogram, og kun hvis du har plads indenfor den gruppe af kurser, som dit Summer University kursus hører til.

Min tilmelding bliver afvist i stads, hvad gør jeg?

Hvis din tilmelding bliver afvist i STADS, behøver du IKKE kontakte os. Så længe du kan se fagene i STADS, skal vi nok få styr på det. Vi kontakter dig, hvis der er nogle problemer.  

Jeg kan ikke finde det kursus jeg er interesseret i i stads?

Tjek for det første, at kurset udbydes til din studieordning og at du har plads i dit studieprogram. Hvis du er i tvivl om du har plads til kurset skal du kontakte din lokale studieadministration. Hvis kurset udbydes til din studieordning og du har plads i dit studieprogram, skal du skrive til summeruniversity@au.dk, så undersøger vi det nærmere.

Hvis du ikke har plads til kurset i dit studieprogram eller hvis kurset ikke udbydes af din studieordning, kan du prøve at søge om forhåndsgodkendelse til at følge faget som et gæstefag i stedet for. Du skal søge om forhåndsgodkendelse hos dit eget studienævn, før du søger om optagelse - læs mere om forhåndsgodkendelse af gæstefag her. Når du har fået forhåndsgodkendelse, skal du ansøge om optagelse her. Du kan læse mere om at søge sommerkurser som gæstefag her - vær opmærksom på at du skal søge i et andet system (AU Summer University online ansøgningssystem) end Selvbetjeningen.

Hvad gør jeg hvis jeg både vil søge et kursus fra eget studieprogram og et jeg skal bruge forhåndsgodkendelse til?

AU-studerende der ønsker både at søge kurser der udbydes af deres eget studieprogram og kurser de har fået forhåndsgodkendt af deres studienævn skal lave to ansøgninger: en ansøgning/tilmelding i Selvbetjeningen (for det kursus der udbydes af deres eget studieprogram) og en ansøgning i AU Summer University online ansøgningssystem for de kurser de har fået forhåndsgodkendt.

Kan jeg tage Summer University kurser som en del af min kandidatuddannelse inden jeg starter på min kandidat?

Studerende, som optages på følgende uddannelser, har ikke adgang til at følge kandidatfag:

- ITKO

- Cand.merc. (alle linjer)

- Cand.soc.

- Cand.merc.aud.

Medmindre du har søgt om optagelse på ovenstående kandidatuddannelser skal du følge denne procedure:

1.Søge almindelig optagelse på din kandidatuddannelse, hvis du ikke allerede har gjort det. Husk at ansøgningsfristen udløber til midnat mellem d. 1. og 2. marts. Systemet er meget langsomt, så start i god tid.

2.Tilmelde dig Summer University kurset inden d. 1 april, via dette link, vælg Aarhus University student som student type, og når systemet beder om en forhåndsgodkendelse, skal du uploade kvittering for modtagelse af ansøgning om optagelse, som du har fået i ansøgningsportalen i forbindelse med, at du har søgt optagelse på kandidatuddannelsen. Kvitteringsbeskeden finder du under Beskeder, når du logger ind i ansøgningssystemet.

Midt april får du svar fra Summer University, på hvilket fag du er kommet ind på, herefter vil du kunne se faget i stads.

Du vil senest 1. juni få besked om optagelse på din kandidatuddannelse, og skal senest 15. juni bekræfte din studieplads. (OBS: Hvis du har søgt andre kandidatuddannelser end din retskravsuddannelse, er det under forudsætning af, at du bliver optaget på uddannelsen)

Du vil omkring d. 22. juni få en besked om, at du er indskrevet på din kandidatuddannelse. Herefter vil din tilmelding til Summer University falde på plads.

Indtil du er indskrevet, vil din tilmelding på Summer Uni faget stå som afvist i stads, også selvom du har fået besked om at du er optaget på faget. Du skal dog ikke være bekymret, det betyder ikke, at du ikke er tilmeldt kurset. 

Vær opmærksom på at studerende, der allerede er indskrevet på en kandidatuddannelse har fortrinsret til kurser med adgangsbegrænsning frem for studerende med en midlertidig indskrivning.

Hvis du læser på statskundskab eller jura og gerne vil tage et kandidatfag mellem din bachelor og kandidat skal du blot søge kurset i stads som på normalvis.

Kan jeg søge uden jeg har min forhåndsgodkendelse og så sende den senere?

Ja, det kan du godt. Hvis du herefter får forhåndsgodkendelsen inden d. 1 april kan du selv uploade den til din ansøgning, hvis du først får den efter d. 1 april skal du sende den til os per mail.

Desværre kan vi ikke give dig en plads på dit ønskede kursus før vi har forhåndsgodkendelsen,