Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Politik og Økonomi Studievejledning Studievejledningen for Politik og økonomi

Studievejledningen for Politik og økonomi

Studenterstudievejledere med faglig indsigt

Hvem er vi?
Vi er alle uddannede som studievejledere og er samtidig studerende på bachelor- eller kandidatuddannelsen i Økonomi.

Hvad kan vi hjælpe med?
Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til fag, regler og studieordninger eller din studieplanlægning.  Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende eksamen (tilmelding, reeksamen mm.), undervisningstilmelding, valgfag, timeplaner, studieordninger/reglerne på dit studie og lignende.  

Alle vejledere har tavshedspligt. Alt hvad du siger bliver behandlet i fortrolighed.

Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende os en mail eller ringe til os. Du er også velkommen til at  komme forbi vores kontor i vores åbningstid (du behøver ikke at bestille tid i forvejen).

Kontakt os:

Studie- og trivselsvejleder

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet studievejleder og du er velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer af mere personlig karakter. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg henvise til nogen, som kan. 

Såfremt du har spørgsmål vedrørende fag, regler eller studieplanlægning vil jeg henvise dig til studenterstudievejlederne. 

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder individuelle studiestøttende samtaler og kortere samtaleforløb. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller problemer af mere personlig karakter.

Jeg har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Kontakt:

Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis vi skal aftale tid til en vejledningssamtale.

Ved skriftlige henvendelser: Husk at oplyse dit fulde navn, studieretning, studienummer og en kort beskrivelse af baggrunden for din hevendelse.

Alle vejledere har tavshedspligt. Alt hvad du siger bliver behandlet i fortrolighed.

1394244 / i40