Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Politik og Økonomi Studievejledning Studievejledningen for Politik og økonomi

Studievejledningen for Politik og økonomi

Studenterstudievejledere med faglig indsigt

Hvem er vi?

Vi er studerende, der læser på bachelor - eller kandidatuddannelsen.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan vejlede dig, hvis du har spørgsmål til fag, regler eller studieplanlægning. Det kan f.eks. være spørgsmål vedrørende eksamen (tilmelding, reeksamen mm.), undervisningstilmelding, valgfag, timeplaner, studieordninger/reglerne på dit studie og lignende.

Kontakt os

Hvis du har et spørgsmål, kan du altid sende os en mail. Hvis du gerne vil have en snak, er du velkommen til at kontakte os enten på telefonnummer, 87165242 eller komme forbi kontoret på Bartholins Allé, bygning 1350, lokale 123.

Du finder vores træffetider her

Vi har tavshedspligt, så du kan have tillid til, at din henvendelse bliver behandlet i fortrolighed og med diskretion

Studie - og trivselsvejleder

Hvem er jeg?

Mit navn er Marie Louise Bro Pold. Jeg er uddannet vejleder og du er velkommen til at henvende dig, hvis du har problemer af mere personlig karakter. Hvis jeg ikke kan hjælpe, kan jeg henvise til nogen, som kan.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg tilbyder individuelle studiestøttende samtaler og kortere samtaleforløb. Samtalerne kan f.eks. handle om problemer med gennemførsel, forsinkelse, eksamensangst, tvivl om studievalg, eller problemer af mere personlig karakter.

Jeg har tavshedspligt og alle henvendelser behandles under fuld diskretion.

Du kan kontakte mig ved at skrive til: mpold@au.dk

Husk at oplyse fulde navn, studieretning, studienummer og en kort beskrivelse af baggrunden for din henvendelse.

Studievejledningen ved Aarhus BSS

Studievejledningen ved Aarhus BSS består af et hold af fastansatte studievejledere og studenterstudievejledere.

De fastansatte vejledere er alle uddannede vejledere og har overblik over hovedområdets studier og reglerne på området.  Derfor kan vi hjælpe dig med at finde den løsning, der er bedst for dig. Hvis du har problemer af mere personlig karakter, er du også velkommen til at henvende dig.
Hvis vi ikke kan hjælpe, kan vi henvise til nogen, som kan. Vores interesse er de studerendes ve og vel, og vi er derfor objektive i vores vejledning.

Du finder mere information om vores tilbud og kontaktoplysninger på de fastansatte vejledere her:

Studievejledningen ved Aarhus BSS