Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Politik og Økonomi

Studieinformation

17.09.2018 | Studerende

Hvordan vil du indrette fremtidens universitet? Få inspiration på tre gå-hjem-møder

Alle studerende er inviteret til en række gå-hjem-møder, som vil give inspiration til, hvordan fremtidens undervisnings- og studiemiljøer på AU kunne se ud, og hvordan vi sikrer, at undervisning, studiemiljø mv. får så gode rammer som muligt.

06.09.2018 | Studerende

OBS! Statskundsskabsfag - ændret deadline for tilmelding til reeksamen!

Datoen for tilmelding til reeksamen i Statskundsskabsfag, som blev meldt ud tidligere i august, er grundet administrative ændringer flyttet frem til d. 14.-16. september!

30.08.2018 | Studerende

Gruppefacilitatorer søges

Vil du hjælpe med at styrke studiekompetencerne blandt studerende på første årgang af Bacheloruddannelsen i Politik og økonomi ?

Arrangementer

man 24 sep
10:00-12:00 | M3
Informationsmøde for bachelorstuderende på første år
Er du lige startet på din bacheloruddannelse? Kom og hør om de vigtigste regler på dit studie.

Opslag

03.07.2018 | Opslag

Billeder fra dimission 2018

Fredag 29. juni 2018 var der dimission i Aulaen for årets dimittender fra statskundskab og samfundsfag. Se billeder fra ceremonien her.

17.04.2018 | Opslag

Studerende i konkurrence om bedste ide til Arla

Deltagerne i universitetets nye case competition viste vilje og mod til at bruge deres viden til at løse en konkret udfordring for Arla, da AU Challenge onsdag den 4. april løb af stablen for første gang. AU Challenge er både en konkurrence i sig selv og en forberedelse til den åbne del af den veletablerede Aarhus Case Competition.

13.04.2018 | Opslag

Specialekvaliteten på Aarhus BSS i fokus

En ny undersøgelse viser, hvordan fremdriftsreformen har påvirket arbejdet med specialer på Aarhus BSS. Mens de studerende er blevet bedre til at styre selve specialeprocessen, er de i dag mindre tilbøjelige til at skrive et eksperimenterende speciale. Samtidig oplever flere vejledere et øget tidspres i foråret. Resultaterne skal nu bruges til at…

Karrierearrangementer

ons 19 sep
14:00-17:00 | Fuglesangs Allé 4 - Aarhus BSS, Nedre Multisal, S-bygningen
Digital2018 - Robotics in Business
Mød Deloitte, CBB, Vestas, IBM og Mærsk, og hør, hvordan de bruger robotter og kunstig intelligens i deres forretningsstrategi. Du kan også få to forskeres analyse af, hvordan virksomhederne kan håndtere de muligheder og udfordringer, robotternes indtog i erhvervslivet medfører.
tor 20 sep
10:00-14:00 | Fuglesangs Allé 4, Aarhus BSS, S-bygningen, Øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse (Fuglesangs Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi S-bygningen, og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
tor 20 sep
14:15-16:15 | Aarhus BSS, bygning 2610 (S) - 313A+B
Få en professionel LinkedIn profil
En skarp LinkedIn profil er vigtig, når du skal finde dit næste job. Men har du styr på, hvordan du skaber en profil, der vækker opmærksomhed hos potentielle arbejdsgivere? Deltag i eventet den 20. september få gode råd og værktøjer til, hvordan du bruger LinkedIn aktivt i din jobsøgning.
1394165 / i40