UDSKUDT! Klima og bæredygtighed

Sammen med DM og MA skaber vi rammen for at udforske hvordan du kan arbejde med klima og bæredygtighed med en humanistisk uddannelse.

Info about event

Time

Thursday 23 November 2023,  at 16:15 - 17:45

Location

Online

Vi er desværre nødt til at udskyde arrangementet til forårssemesteret 2024.

Vi beklager ulejligheden, og håber du kan deltage på den nye dato.


Som humanist har du en række kompetencer, som er nødvendige, hvis vi skal lykkes med at skabe et mere bæredygtigt og klimavenligt samfund. Men hvordan finder du ud af, hvor du kan passe ind på arbejdsmarkedet? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned i arbejdet med klima og bæredygtighed, og hvordan du som humanist har forudsætningerne for at udfylde netop denne type arbejde.  

Vi starter arrangementet med et indblik i hvordan arbejdsmarkedet kan se ud for humanister. Herefter følger et oplæg om det at arbejde inden for klima og bæredygtighed. Vi har også inviteret et par oplægsholdere med humanistisk baggrund, som i dag arbejder med netop klima og bæredygtighed, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan deres arbejdsdag ser ud, hvilke opgaver de sidder med og hvordan de bruger deres humanistiske baggrund. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med.

Oplægsholderne bliver annonceret snarest.