Sommereksamen: Er du kommet godt i gang med WISEflow?

Lige nu afvikler mange studerende for første gang deres eksamener i WISEflow – AU’s nye fælles digitale eksamenssystem. Har du brug for hjælp til det nye system, så læs med her.

Som studerende er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvordan du bruger WISEflow inden eksamen. Foto: Lars Kruse

Som studerende har du måske allerede afviklet din første eksamen i WISEflow, eller også skal du inden længe bruge systemet for første gang. Fremover skal alle eksamener på AU nemlig afvikles i det nye fælles WISEflow-system, som har erstattet Digital Eksamen på Arts, Health, Nat og Tech.

Når dine eksamener er klar i WISEflow, får du direkte besked i din AU-mail med et link til den enkelte eksamen. Inden selve eksamen er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i, hvordan du bruger WISEflow – og heldigvis har du god mulighed for at få hjælp:

  • Du kan orientere dig på studerende.au.dk/wiseflow, hvor du finder tekniske vejledninger og en FAQ, hvor du kan få svar på mange af dine spørgsmål.
  • Du kan kontakte din lokale IT-support, hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med systemet.

Skal du til skriftlig til tilsynsprøve?

Hvis du skal til skriftlig tilsynsprøve, er det vigtigt, at du inden eksamen downloader programmerne Device Monitor (bemærk: på Aarhus BSS gælder det kun udvalgte studerende) og Lockdown-browser (bemærk: gælder ikke studerende på Arts). Det vil fremgå af den enkelte prøvebeskrivelse, hvilke programmer du skal bruge til eksamen. 

Det er en god ide, at du downloader og afprøver begge programmer i god tid før eksamen. Se, hvordan du gør på supportsiden under tekniske vejledninger.   


Tidligere nyheder om WISEflow: