Nyheder og arrangementer

Information

Karriere

Visninger
"Der er ikke nogle fag, som jeg ville have undværet" Se filmen om Helle, der som agrobiolog arbejder hos Aarstiderne på Barritskov

På de jordbrugs- og fødevarevidenskabelige uddannelser har vi et stort fokus på de studerendes karrieremuligheder. Kursernes faglige indhold er i sig selv anvendelsesorienteret, og mange kurser indeholder virksomhedsbesøg og gæsteforelæsere i selve undervisningen. Derudover har vi en række andre karrieretilbud:

KarriereFokus

I samarbejde med studenterforeningen afholdes i løbet af semesteret en række karriere-oplæg efter undervisningstid. Her lægger vi især vægt på at præsentere mindre virksomheder og brancher, men også tværgående emner som studiejobs og fødevarebranchen generelt.

Erhvervsprojekt

Studerende kan bruge 15 ECTS på at skrive et erhvervsprojekt sammen med en virksomhed. Det er en god måde at få sat perspektiv på sin uddannelse og skabe sig et netværk til brug ved senere jobsøgning.

Vejledning

Hvis du har brug for at tale om din kommende karriere, er du meget velkommen til at lave en aftale med specialkonsulent Rasmus Pedersen.

Karrieremesse

Hvert år i september afholder Agro Food Park en karrieremesse specifikt for landbrugs- og fødevarebranchen.