Arrangementer

Hos Arts Karriere er vi klar med nye, spændende karrierearrangementer skræddersyet til dig, der er studerende på Arts. Vi tilbyder kurser og workshops for både BA og KA-studerende, og der er arrangementer i både Emdrup og Aarhus.


tir 09 mar
15:15-17:00 | Zoom
På udkig efter studiejob?
Går du med overvejelser omkring at finde et studiejob, og er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an?
man 15 mar
16:00-18:00 | Zoom
Karriereveje for Medievidenskab og Journalistisk (cand.public)
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Medievidenskab og Journalistik.
ons 17 mar
15:15-17:30 | Zoom
Vil du være gymnasielærer?
Så tag med når DM & MA forud for forårets store rekrutteringsoptag til de gymnasiale uddannelser stiller skarpt på drømmen om at blive gymnasielærer. Vi har inviteret en række forskellige profiler, som alle vil give dig gode tips og tricks.
tir 23 mar
15:30-17:30 | Zoom
Karriereveje for Informationsvidenskab og Digital Design
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Informationsvidenskab og Digital Design
ons 24 mar
08:15-09:00 | Zoom
Morgentalk: Job i det offentlige - konsulent i en styrelse
Til denne morgentalk kan du møde en vejledningskonsulent fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse
tor 25 mar
16:00-18:00 | Zoom
Karriereveje for DPU-studerende
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for studerende ved DPU!
ons 07 apr
13:00-15:00 | Zoom
Projektledelse og karriere – fra studie- til arbejdsliv
Hvordan kan dit projektarbejde på universitetet klæde dig på til at løse opgaver på arbejdsmarkedet? Tag med og få svar!
man 12 apr
15:00-17:00 |
Karriereveje for International- og Globalhistorie, Europastudiet og Internationale Studier
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for IGH, ES og IS!
tir 13 apr
16:00-18:00 | Zoom
Karriereveje for Retorik og Litteraturhistorie
Ved du heller ikke, hvad du skal svare, når du bliver spurgt, hvad du kan blive med din uddannelse? Eller har du en idé, men savner inspiration og nye perspektiver på den? Så kom til Karriereveje for Retorik og Litteraturhistorie.
ons 14 apr
08:30-10:00 | Zoom
Online virksomhedsbesøg: Danmarks Evalueringsinstitut (EVA)
Evaluering og analyse - er det noget du ønsker at arbejde med? – Så deltag i dette online besøg hos EVA – Danmarks Evalueringsinstitut.

Viser resultater 1 til 10 ud af 19

1 2 Næste