Vi samarbejder med

Hos Arts Karriere samarbejder vi med en række forskellige fagforeninger, A-kasser, virksomheder og organisationer. Samarbejdsmulighederne kan være indenfor mange forskellige områder såsom:    

  • Projektorienteret forløb/praktik
  • Studiejob
  • Projektsamarbejde
  • Specialesamarbejde
  • Cases i undervisning
  • Arrangementer og oplæg med virksomheder

Arts Karriere er altid på jagt efter nye samarbejdsmuligheder, som kan være med til at styrke karrieremulighederne og karrierekompetencerne hos studerende på Arts. Hvis du som studerende ønsker mere viden omkring et samarbejde med en virksomhed eller ønsker information omkring andre ting, er du altid velkommen til at kontakte Arts Karriere.  

De studerende på Arts repræsenterer en bred vifte af forskellige fagligheder, og derfor søger vi at samarbejde med mange forskellige foreninger, virksomheder og organisationer. Her kan du se et lille udkast af nogle af vores samarbejdspartner.   


Samarbejde med fagforeninger og A-kasser

Hos Arts karriere har vi et tæt samarbejde med relevante A-kasser og fagforeninger. De har en stor viden om deres medlemmer og det arbejdsmarked, de kommer ud på efter endt uddannelse. Derudover bidrager de med viden i form af undersøgelser og statistikker, der er med til at skabe et nuanceret grundlag for vores arbejde og viden.

Du kan som studerende møde dem rundt omkring på Campus. Se hvor og hvornår her.  

Vi samarbejder med:


Samarbejde med erhvervsråd og jobcentre

Vi samarbejder med lokale erhvervsråd og interesseorganisationer. De har den direkte kontakt i lokalområderne, og kender virksomhederne og deres behov indgående, og er derfor vores kontakt direkte ind i virksomhederne i forhold til konkret samarbejde.

Vi samarbejder med:

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Kontakt:

Susanne Trip Nielsen

Mail: stn@rserhverv.dk

Web: www.rserhverv.dk


Jobcenter Skanderborg

Samarbejde omkring viden, oplægsholdere og karrierevejledning.

Web: www.skanderborg.dk/borger/arbejde-og-ledighed

Business Horsens

Kontakt:

Morten Olsen

Mail: mol@businesshorsens.dk

Web: businesshorsens.dk

Jobcenter Aarhus

Samarbejde omkring Karriere Kickstarter, viden om arbejdsmarkedet, oplægsholdere og karrierevejledning og arrangementer for internationale studerende.

Web: aarhus.dk


Virksomheder, organisationer og foreninger vi samarbejder direkte med.

Vores samarbejde med virksomhed, organisationer, institutioner og foreninger kan have mange forskellige former og formål; oplægsholdere, viden om arbejdsmarked, samarbejde om projektorienterede forløb, studiejob, særlige projekter, erhvervsspecialer og meget mere. Og vi er altid åbne for nye ideer og tiltag, som kan komme både studerende og virksomhederne til gavn.

Vi samarbejder med:

Studenterhus Aarhus

Samarbejde om arrangementer for både danske og internationale studerende.

Web: www.studenterhusaarhus.dk

Digital Academy

Samarbejde om praktikforløb for både danske og internationale studerende.

Web: digitalacademy.dk