Hos Arts Karriere samarbejder vi med en række forskellige fagforeninger, a-kasser, erhvervsråd, jobcentre, virksomheder og organisationer. Der findes mange forskellige samarbejdsmuligheder, f.eks. projektorienteret forløb/praktik, studiejob, projektsamarbejde, specialesamarbejde, cases i undervisning, arrangementer og oplæg med virksomheder.

Hvis du som studerende ønsker mere viden om et samarbejde med en virksomhed eller mangler informationer om samarbejdspartnere, er du altid velkommen til at kontakte Arts Karriere. 

Arts Karriere samarbejder med:

  • Fagforeninger og a-kasser: De har stor viden om deres medlemmer og det arbejdsmarked, de kommer ud på efter endt uddannelse. Derudover bidrager de med viden i form af undersøgelser og statistikker, der er med til at skabe et nuanceret grundlag for vores arbejde og viden.
  • Erhvervsråd: De har den direkte kontakt i lokalområderne og kender virksomhederne og deres behov indgående, og derfor er de vores kontakt direkte ind i virksomhederne i forhold til konkret samarbejde.
  • Jobcentre: Vi samarbejder med dem om overgangen fra studie til arbejdsliv og om karrierevejledningen.
  • Arts CompanyDating: Vi inviterer virksomheder og organisationer til en snak med studerende om samarbejdsmuligheder – se deltagere her.