Karriere Kickstarter

Er du på 2., 3. eller 4. semester på din kandidatuddannelse ved Arts på Aarhus Universitet (i Aarhus), og vil du allerede nu gerne forberede dig på, hvad der skal ske på den anden side af universitetsmurene?

Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus to forskellige forløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til din fremtidige jobsøgning. Da det drejer sig om online forløb, har du mulighed for at følge dem, når det passer dig, og hvor det passer dig.

DU HAR MULIGHED FOR AT TILMELDE DIG ÉT AF DE TO FORLØB

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Kursusperiode: 4. marts - 12. maj 2024

Tilmelding: Der åbnes for tilmeldinger d. 2. februar 2024

DU SKAL DELTAGE I ET FORLØB, HVIS DU VIL BLIVE KLOGERE PÅ

  • Opbygning af ansøgning og CV

  • De nyeste rekrutteringstendenser

  • Afklaring på kompetencer og kvalifikationer

  • Karriereplanlægning

  • Afklaring af drømme og karrieremuligheder

  • Hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs

INFORMATION OM KURSERNE

Når du deltager i et af onlinekurserne, vælger du selv de tidspunkter, der passer dig. Du kan forvente at bruge 5-10 timer på kurset i løbet af semesteret. Husk at tage højde for, at deadline på eksamener eller speciale nærmer sig de sidste uger af forløbet!

Onlinekurserne suppleres med webinarer, events og workshops.

BEGRÆNSEDE PLADSER

Der er stor interesse for forløbene, så tilmeld dig nu. Da der kun er et begrænset antal pladser, har du mulighed for at komme på vores venteliste, hvis alt skulle være booket. Har du fået en plads, forventer vi, at du gennemfører. Hvis du ikke kan gennemføre, må du meget gerne give besked, sådan at en anden kan få din plads.