Emdrup: Få indsigt i arbejdet hos Tænketanken Cevea

Tag med på virksomhedsbesøg hos tænketanken Cevea og mød uddannelseschef Kristian Birk, der er kandidat fra pædagogisk sociologi på DPU.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 15. november 2017,  kl. 14:45 - 17:00

Sted

Café Von Fressen på Vesterbrogade 124, 1620 KBH. V.

Arrangør

Arts Karriere

Går du og er nysgerrig på, hvad en uddannelseschef laver i Tænketanken Cevea?

Vi tager på besøg hos uddannelseschef hos Cevea Kristian Birk, som er kandidat i sin tid fra pædagogisk sociologi på DPU. Cevea er en uafhængig tænketank, hvis formål er at udvikle idéer for at fremme et samfund baseret på frihed, lighed og fællesskab. Dette skriver de på deres LinkedIn side.

På besøget kommer vi til at høre om Kristians vej gennem uddannelser og jobs, og hvordan han er nået til at arbejde som uddannelseschef. Vi får indblik i, hvordan Kristian gik fra studie til job, hvordan han har bragt sin uddannelse i spil, hvad han laver hos Cevea, og hvad de ligger vægt på, når de ansætter. Desuden er der mulighed for at få et par fif med på vejen og til at stille en masse spørgsmål.

Vi mødes kl. 14.45 på Café Von Fressen på Vesterbrogade 124, 1620 KBH. V., hvor vi samler vores spørgsmål, og forbereder os sammen. Vi går derefter i samlet flok til Cevea i nummer 124b kl. 15.30 og mødes med Kristian. En forudsætning for at du kan deltage er at være der kl. 14.45.

Din forberedelse: Læs lidt om Cevea og forbered 1-3 spørgsmål 

Det er karrierekonsulent fra Arts Karriere i Emdrup, Nanna Heinø Mortensen, som facilliterer eftermiddagen. 

Deltagerantallet er på max 15 studerende, så husk hurtig tilmelding. Der er rift om pladserne. 

Vi glæder os til at se dig!  


// TILMELD DIG HER //