Projektleder som DPU’er

Kom med til arrangement hvor DM og MA skaber rammen for at udforske hvordan du kan blive projektleder som DPU’er.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 2. marts 2022,  kl. 15:15 - 17:00

Sted

Emdrup, Lokale D170

Som DPU’er har du en unik profil i kraft af din kombination af praktisk erfaring og ny teoretisk viden. Men hvordan finder du ud af, hvor du kan passe ind på arbejdsmarkedet? Og hvordan får du solgt din kombination af kompetencer bedst muligt til din fremtidige arbejdsplads? Til dette arrangement dykker vi ned i projektlederrollen, og hvordan du som DPU’er har forudsætningerne for at udfylde netop den. 

Vi starter arrangementet med et indblik hvordan arbejdsmarkedet kan se ud for DPU’ere. Her følger et oplæg om projektledelse. Vi har herudover inviteret to DPU’ere, som i dag arbejder som projektledere, til at fortælle om deres egne erfaringer. De vil fortælle om hvordan de landede en projektlederstilling og hvordan deres arbejdsdag ser ud. Og så vil de selvfølgelig svare på de spørgsmål, som du brænder inde med. Oplægsholderne bliver annonceret snarest. 

Oplægget om projektledelse bliver afholdt af DM-konsulent Silas Longfors Pind og vil tage udgangspunkt i hvordan dine kompetencer fra universitetet kan klæde dig på til at løse opgaver i en projektlederrolle på arbejdsmarkedet. Projektledelse og problemløsning kommer til at være i fokus. I oplægget vil vi blandt andet have fokus på hvilke faser et projekt typisk skal igennem, hvor du befinder dig bedst og hvad en potentiel arbejdsgiver ofte vil lægge vægt på. Vi vil desuden tale om problembaseret læring og hvordan en projektopgave i samarbejde med en relevant virksomhed kan give dig indsigt i dine egne kompetencer og give dig det bedst mulige udgangspunkt for din karriere. I denne sammenhæng vil der være gruppearbejde med udgangspunkt i en konkret case, hvor I kan prøve jeres evner af i praksis. 

Vi serverer en kop kaffe og noget sødt i forbindelse med det fysiske arrangement. 

Vi glæder os til at se jer til et inspirerende og lærerigt arrangement om mulighederne som projektleder som DPU’er.