Workshop: mig og min portfolio med Designit

Med en portfolio kan du vise hvordan du viser arbejder, tænker og hvilken værdi du skaber. Samtidig virker det også mere overbevisende i din jobsøgning med en portfolio. Kom og hør Designit fortælle om, hvordan du kan opbygge din egen portfolio.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Onsdag 5. april 2017,  kl. 14:15 - 16:15

Sted

Bygning 5342-333 Ada Møderum, Åbogade 34, 8200 Aarhus N

Du skal til at søge dit ønskejob eller er lige blevet kaldt til samtale. Du har måske ikke konkrete produkter/prototyper at vise frem men der er stadig rigtig god grund til at lave et portfolio over hvordan du arbejder og tænker. Ved at lave en portfolio tvinger du dig selv til at præsentere visuelt præcis det, du er god til. Det kan f.eks. være artikler, du har skrevet, en webside, flotte fotos, billeder fra en udstilling eller arbejdsprocesser.

Din portfolio kan både være digital i form af en hjemmeside eller analog, hvor du laver en mappe. Med portfolien kan du i forbindelse med ansøgningen præsentere dig overbevisende. Samtidig har du med portfolien en ramme for samtalen, hvor du viser arbejdsgiveren, hvem du er, og hvad du kan på baggrund af konkrete ting, du har lavet. 

Designit

Designit er vært for workshoppen. Som strategisk kommunikations- og designbureau ved de, hvad der virker. De modtager desuden rigtig mange CV’er, ansøgninger og portfolier og vil dele ud af deres viden, tips og gode ideer.

Du vil i løbet af oplægget og workshoppen få svar på alle de spørgsmål du måtte have:

  • Hvad er en portfolio?
  • Hvordan ser den ud?
  • Hvorfor skal du lave en portfolio?
  • Hvad skal der I en portfolio?
  • Jeg har intet lavet – hvad så?
  • Hvordan bruger man sit portfolio?
  • Hvad skal jeg vælge - Online vs. Offline portfolio?

Sådan forbereder du dig til workshoppen

Det vigtigste du skal gøre er at overveje hvilke kompetencer du har og hvordan du kunne forestille dig at bruge dem på arbejdsmarkedet. Medbring din computer og evt. gode eksempler på din arbejdsprocess eller noget du har lavet (artikler, fotos, mm). I løbet af workshoppen vil Designit gå rundt og hjælpe med ideer til din portfolio.

 

Vi glæder os til at se dig!


// ARRANGEMENTET ER FOR… //

  • Alle kandidatstuderende der vil arbejde med design, kommunikation, journalistik, reklame eller lignende
  • Alle bachelor- eller kandidatstuderende der vil søge praktikplads, studiejob eller skal ud og have det første job

// EFTER ARRANGEMENTET HAR DU FÅET…  //

  • Indblik i hvordan man laver en effektivt og iøjnefaldende portfolio, hvor du viser, hvad du kan, præsentere konkrete eksempler herpå og som giver dig en ramme for din samtale

// TILMELD DIG HER //