STADS kører igen planmæssigt, og du kan nu tilmelde dig forårets undervisning og eksamen. Fristen for tilmelding er torsdag den 7. november kl. 23.59.
Ifølge Jarle Fink Kondrup, skal man, som studerende, ikke bare være god til at kommunikere sine kompetencer, men også kunne se sig selv udefra.
Jeg er så heldig, at der virkelig ikke er to dage, der er ens. Qua min position hos Innovation Lab som teknologi- og oplevelsesrådgiver er jeg i den heldige position, at jeg kontinuerligt skal perspektivere fremtidens muligheder/potentiale til virksomheder og organisationer. Derudover samarbejder jeg med proaktive og initiativrige partnere omkring udviklingen af morgendagens ydelser, forretningsmodeller, services, oplevelser og meget andet.
At levere branchespecifikke keynotes, workshops og co-creation sessions omkring digitaliseringens muligheder, men også at være med i længerevarende projekter omkring oplevelser og teknologi. Fx Udvikling af fremtidens interaktion/ brugerinterface for *unavngiven* dansk virksomhed i transportbranchen.
Dedikation, vilje og et socialt væsen er nok det, der gjorde hele forskellen. Jeg har altid været fascineret af Innovation Lab, deres projekter og tilgang til opgaver. Så da de søgte frivillige til NEXT-konferencen, så var jeg hurtig til at melde mig ind. Her assisterede jeg med mange opgaver i de tre dage, jeg var frivillig, og prøvede at networke med så mange lab-agenter som muligt. Derefter skrev jeg en ansøgning til et praktikforløb, som jeg fik under selve interviewsamtalen. Derefter var det bare om at levere kvalitet i ALLE de projekter, som jeg var en del af, være social og sjov at arbejde sammen med, være fleksibel og kreativ i opgaver og sørge for at udfordre mig selv hele tiden. Siden da har det stået i kortene at Innovation Lab var min ønskevirksomhed at arbejde for, og da CEO Mads Thimmer tilbød at starte virksomhed sammen med mig, ca. et år efter endt studie, var jeg hurtig til at springe til. Nu er jeg co-funder og partner i "Experiences by Innovation Lab", hvor jeg sammen med mine kollegaer får lov at udfordre alt fra start-ups og gazeller, over NGO'er og offentlige institutioner til C20 indexet's giganter.
At min universitetsviden og tilgang i den grad er anvendelig i erhvervslivet! Ude i erhvervslivet har de i den grad brug for nytænkning, iværksætteri, innovation samt nye kompetencer og viden. Det er denne viden, vi kan/skal bringe i spil.
Min sammensætning af uddannelser er lidt speciel, da jeg har en bachelor i Teknologibaseret Forretningsudvikling og en kandidat i Oplevelsesøkonomi. Når kompetencerne fra de handelsfaglige fag mikses med ingeniørmæssig produktudvikling og innovation samt en humanistisk værdiforståelse, så står jeg med en unik og holistisk mulighed indenfor udvikling. I erhvervslivet er der både behov for indsigt i menneskelige værdier, men også hvordan det giver forretningsmæssig value-for-money! Men det er især når den tværgående forståelse kommer til udtryk, at det for alvor giver værdi for mine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
At jeg kan arbejde på spændende projekter, og at jeg kan bestemme over min egen tid. Dertil kommer et godt arbejdsmiljø, udfordringer, personlig udvikling og rigtig gode kollegaer.
Mere tid til at lave endnu flere spændende projekter!
Vær tydelig i kommunikationen af dine evner. Se på dig selv fra virksomhedens synsvinkel, og belys hvordan de kan få værdi af dine færdigheder. Erhvervslivet hungrer efter ARTS-uddannede, men det er ikke altid, at virksomhederne ved, at det er de humanistisk uddannede, der kan gøre den store forskel for deres organisation. Det er således op til de studerende at vise hvorfor og hvordan, de kan levere det, som virksomhederne har brug for. Bevidst eller ubevidst.
Artiklen er skrevet i april 2016