Studiekontorer

Studiepladser/ Studiekontorer

På BiRC har vi etableret studiepladser for kandidatstuderende i det tidligere bibliotek på 3. etage i bygning 1110 (kaldet ’Biblioteket’). I Biblioteket er der plads til ca. 16 studerende, og en del af studiepladserne er udstyret med hæve/sænke-borde.

Biblioteket er stillezone, og har man brug for at skulle diskutere projekter og lignende, kan man med fordel benytte sofaerne i frokoststuen på 4. etage.

Vi fordeler studiepladser to gange årligt - med ansøgningsdeadline i henholdsvis januar/februar og august/september. Hvis vi ikke har pladser til alle, der søger, opretter vi en venteliste. Der skal ansøges om studieplads til hver fordelingsperiode, og når det er tid at søge, vil der blive rundsendt en mail omkring dette.

BiRC råder desuden over et mindre antal kontorer i bygningens 4. etage, hvor det også kan være muligt at få tildelt en studieplads, hvis der er et ledigt bord. 

Skabe på Biblioteket

Centeret råder desuden over et antal garderobeskabe på Biblioteket, som kan lånes af de studerende, der har en studieplads her. Du skal selv medbringe en hængelås til dit skab, og det skal naturligvis tømmes, når du ikke længere bruger din studieplads på Biblioteket. 

Adgang til bygning 1110

For at få adgang til bygning 1110 og til Biblioteket, skal dit studiekort registreres som adgangskort. Kontakt sekretær Ellen Noer (1110-319) og få en adgangsformular, som du skal udfylde. Du får en mail, når dit studiekort er aktiveret. Du vil herefter kunne komme ind i bygningen ved at køre dit studiekort igennem kortlæseren og indtaste din 4-cifrede kode.